Hyppää pääsisältöön
Jordan Spieth vastasi haastaviin kysymyksiin videolla

Jordan Spieth valitsisi Rickie Fowlerin Ryder Cup -parikseen - jos kaikkien pitäisi juoda olutta

Jordan Spieth osallistui Pebble Beachin kisan alla Dan Patrick Shown haastatteluun. Avoimessa haastattelussa kuultiin mielenkiintoisia kysymyksiä maailmanlistan kakkoselle.

Jordan Spieth puolustaa voittoa AT&T Pebble Beach Pro-Amissa. Kolmella kentällä ensimmäset kolme kierrosta pelattavassa kilpailussa maailman viihde- ja business tähdet ovat mukana pelaamassa ammattilaisten kanssa. 

Spieth osallistui kisan alla Dan Patrick Shown haastatteluun. Noin viiden minuutin haastattelussa kysymykset olivat normaalista poikkeavia. 

"Jos Ryder Cupissa kaikkien pitäisi juoda? Tässä tapauksessa ottaisin parikseni varmaan Rickie Fowlerin. Hän osaa pelata muutaman kaljan jälkeen erittäin hyvin. Minä ja Justin Thomas olemme järkyttävän huonoja siinä. Minä lyön vasemmalla ja Justin oikealle, yleensä vielä jaamme saman auton", Spieth puhui viitaten poikien Bahaman reissuihin. 

Patrick kysyi myös Spiethilta, eikö hän koskaan yhdistä golfia ja viihdettä. Laita sikaria suuhun ja etene rauhalliseen tahtiin. 

"Teen sen yleensä golfkentän ulkopuolella. Todella harvoin tulee pelattua golfia muutaman juoman jälkeen." 

Spieth kertoi haastattelussa myös, että golfarina pääsee helposti tutustumaan muihin maailman urheilutähtiin. 

"Tosi useat haluavat pelata tosissaan golfia huippu-uransa jälkeen. He pelaavat tosi mielellään meidän kanssa ja me saamme paljon oppia taas heiltä muiden urheilukokemusten kautta." 

Koko mielenkiintoinen haastattelu alla.

 

GoGolf suosittelee