Hyppää pääsisältöön
Janne Kaske johtaa Asian Tourin osakilpailua Koreassa
Janne Kaske

Janne Kaske johtaa Asian Tourin kisaa Koreassa!

Janne Kaske kertoo olleensa pelinsä kanssa kohtalaisen syvissä vesissä viimeiset pari kuukautta. Tänään kuitenkin löytyi jotain ja hän siirtyi miljoonan dollarin kisan paalupaikalle Koreassa!

Janne Kaske ja Teemu Putkonen ovat mukana Asian Tourin kilpailussa Koreassa. Kyseessä on äärimmäisen tärkeä kisa kiertueen suomalaisille, sillä todella suuri osa pelaajista on samaan aikaan pelaamassa Volvo China Openia Kiinassa. 

Miljoonan dollarin pottikin osuu kalenterissa suurempien kisojen joukkoon kalenterissa. Janne Kaske näyttää siltä, että hän tarttuu mahdollisuuteen, sillä avauskierroksen 70 (-1) jatkeeksi Janne kävi pelaamassa perjantaina todella tehokkaan aamukierroksen. 

Perjantaina korttiin merkattiin kuusi birdietä ja yksi bogi. Kierrostulos 66 (-5) nosti hänet yhteistulokseen -6, jolla hän jakaa kärkipaikan yhdessä korealaisen Taehee Leen kanssa. Janne oli luonnollisesti perjantain urakkaansa todella tyytyväinen. 

"Tänään oli aamulla aivan ideaali scooraus olosuhteet. Tyylipuhdasta lyömistä koko päivän ja pari bonusta sisään! Täällä pitää olla kärsivällinen vinojen nopeiden greenien kanssa", Janne kertoo. 

"Eilinen oli vähän haparoivaa meininkiä mutta tänään oli homma hallussa koko päivän joten sain tästä itseluottamusta viikonlopulle. Pari viime kuukautta ollut aika kujalla pelin kanssa joten oon ehkä vähän yllättynytkin miten hyvin täällä on toiminut. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan näyttäisi kelkka kääntyvän", Janne viestitti. 

Teemu Putkosen pelit päättyvät kahteen kierrokseen tuloksin 75-76 (+9). 

Tulospalvelu: 

GoGolf suosittelee