Hyppää pääsisältöön
Janne Kaske pelaa uransa parasta kautta.

Janne Kaske erittäin lähellä: Kaksi lyöntiä etua ennen kierroksen viimeistä kolmannesta!

Janne Kaske pelaa kovaa peliä Koreassa. Porvoolaislähtöinen Kaske johtaa suurta Asian Tourin kisaa kahdella lyönnillä kun viimeistä kierrosta on jäljellä kuusi reikää!

Janne Kaske on tekemässä mojovaa yllätystä Asian Tourin Korean osakilpailussa. 1,2 miljoonan dollarin kilpailussa voittajalle jaetaan lähes 250 000 dollaria, eli yli 200 000 euroa. Janne on grindannut pieniä kiertueita Aasiassa jo usean vuoden ajan, mutta nyt on jättipotti lähempänä kuin koskaan! 

Kaske on tehnyt viimeisellä kierroksellaan kaksi birdietä, eaglen ja yhden bogin. Erityisesti väylän seitsemän käänne muutti pelin Jannen kannalta edulliseksi. Kaske laittoi pidemmältä matkalta eaglen sisään ja kärjessä ollut Taehee Lee teki bogin. 

Kahden lyönnin johto kutistui yhteen Jannen lyötyä ysillä keskeltä väylää lähes soketin oikealle metsään. Bogilla par-vitoselta poistunut Kaske lähti viimeiselle ysille lyönnin johdosta. 

Väylällä 12 Janne painoi draivin tiiltä noin 40 metrin päähän reiästä ja melkein upotti wedgensa raffista. Kaske otti kahden lyönnin johdon takaisin ja löi 13:nnella upean avauksen väylään. Kaikki on omissa käsissä ja voittajakategorian lisäksi noin 200 000 euron ykköspalkinto on varmasti tervetullut! 

Mitä tahansa tapahtuu, on Kaske pelaamassa itseään Asian Tourin vakiopelaajaksi ja kohti entistä suurempia areenoita. Viaplay näyttää parhaillaan viimeistä kierrosta suorana lähetyksenä! 

GoGolf suosittelee