Hyppää pääsisältöön
Kurvaa Hondalla GoGolf Rangelle, vilauta avaimia asiakaspalvelijalle ja lyö korillinen palloja ilmaiseksi – vaikka joka päivä.
Hanna Latvanen

Iloisia uutisia hondamiehille ja -naisille – ilmainen pallokori Leppävaaran rangella joka päivä

Honda ja GoGolf Range Leppävaara ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka hyödyttää konkreettisesti kaikkia Honda-kuskeja.

Autovalmistaja Honda ja GoGolf Range Leppävaara ovat aloittaneet yhteistyön, jossa automerkki tarjoaa hondamiehille ja -naisille etuna yhden pallokorin ilmaiseksi päivässä.

Etu on voimassa rangen asiakaspalvelun aukioloaikoina, ja sen saa vilauttamalla Hondan avaimia rangella asiakaspalvelijalle. Honda näkyy Kauppakeskus Sellon takana sijaitsevalla rangella myös tapahtumapäivinä.

Myös GoGolfin jäsenet saavat Leppävaarassa rahanarvoisen edun, sillä jäsenyys Suomen raikkaimmassa golfyhteisössä oikeuttaa 30 prosentin alennukseen range-tuotteista.

Rangen hintoja on myös porrastettu siten, että mitä enemmän poletteja hankit kerralla, sitä edullisemmaksi harjoittelu muodostuu. Harjoittelun hinnaston löydät täältä. Voit ostaa rangetuotteita myös GoGolfin verkkokaupasta.

GoGolf suosittelee