Hyppää pääsisältöön
Jodi Ewart Shadoff pääsi vasta eilen tutustumaan kisakenttään omilla mailoillaan.
Getty Images

Iloinen jälleennäkeminen – Solheim Cup -tähti otti somen avuksi saadakseen mailat joukkuekisaan mukaan

Englantilainen Jodi Ewart Shadoff joutui valmistautumaan perjantaina käynnistyvään Solheim Cupiin jännittävissä merkeissä. Hänen työkalunsa nimittäin jäivät matkalle, kun irlantilainen lentoyhtiö Aer Lingus ei onnistunut tuomaan mailoja perille asti.

Jodi Ewart Shadoff oli katsonut sunnuntaina lentokentällä ikkunasta, kuinka hänen mailansa eivät menneen ruumaan lainkaan. Hän kertoi asiasta henkilökunnalle, joka vakuutti, että mailat kyllä tulisivat mukaan.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Ewart Shadoffin mailat eivät koskaan saapuneet hihnalle Edinburghin lentokentällä.

Englantilainen otti somen avuksi ja twiittasi Aer Lingusille, että haluaisi mielellään mailansa, koska halusi aloittaa Solheim Cup -viikkonsa.

Lentoyhtiö vastasi nopeasti ja pyysi Ewart Shadoffin lähettämään lisätietoa kadonneista mailoista. Kun mailoja ei kuulunut Skotlantiin seuraavanakaan päivänä, Ewart Shadoff twiittasi uudestaan. Tällä kertaa hän nappasi kuvan tyhjästä Solheim Cup -bägistään ja laittoi sen yhteyteen tekstin: "Odottelen edelleen mailojani, jotta voin täyttää tämän tyhjän bägin."

Somekampanjaan yhtyi maanantaina myös Euroopan Solheim Cup -joukkueen virallinen twitter-tili: "Voisiko joku ystävällisesti tuoda tälle naiselle hänen mailansa?"

Lopulta paljon kaivatut mailat sitten saapuivat kisapaikalle. Eilen tiistaina Ewart Shadoff twiittasikin kuvan iloisesta jälleennäkemisestä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta Aer Lingus sai lokaa niskaan Ewart Shadoffin seuraajilta sosiaalisessa mediassa.

GoGolf suosittelee