Hyppää pääsisältöön

Hyvää ystävänpäivää! Kaksi yhden hinnalla GoGolf Shopissa <3

GoGolf toivottaa kaikille erittäin rakkaille lukijoilleen ja muille gogolf-henkisille äärimmäisen ihanaa ystävänpäivää! Osta tänään GoGolf-jäsenyys, pipo tai lippis rakkaalle lahjaksi, niin saat myös itse vastaavan tuotteen.

Ystävänpäivä on mahdollisesti saanut alkunsa antiikin Rooman Lupercalia-juhlasta, jota vietettiin 15. helmikuuta. Juhlalla kunnioitettiin Junoa, roomalaista naisten ja avioliiton jumalatarta, sekä Pania, luonnon jumalaa. Nuoret miehet kokoontuivat Palatinus-kukkulalla olevaan luolaan ja uhrasivat vuohia ja koiran. Juhlan jälkeen nuoret miehet kulkivat ympäriinsä vuohennahkoihin pukeutuneina ja läiskivät vastaantulijoita vuohennahkaisilla remmeillä. Sen uskottiin lisäävän hedelmällisyyttä. 

Myönnettäköön, että edellinen tekstinpätkä on suoraan lainattu Wikipediasta. Ystävänpäivän kunniaksi heitämme pöytään taas legendaarisen tarjouksemme: Kaksi GoGolf-jäsenyyttä yhden hinnalla! 

Mitä olisi GoGolf-jäsenyys ilman asiaan kuuluvaa pipoa tai lippista? Niinpä. Tämän vuoksi voit hankkia rakkaallesi vuoden 2018 parhaan ystävänpäivälahjan (suklaarasian tai sormuksen lisäksi), eli upean päähineen! Pipot ja lippikset lähtevät kello 23.59 asti tänään niin ikään kaksi yhden hinnalla. 

Facebookissa on myös kilpailu, jossa teräväkynäiset lukijamme voivat perustella miksi juuri hän ja puolisonsa ansaitsee koko paketin GoGolfin sponsoroimana. Samalla saamme toivottavasti lukea hellyyttäviä ja golfahtavia ystävänpäivätarinoita. 

Ps. Pipot ja lippikset postitetaan yhteen osoitteeseen. GoGolf -jäsenyyttä ostaessasi muista lisätä lisätietokohtaan ystäväsi nimi, sähköpostiosoite, kotiosoite ja puhelinnumero.

Osta GoGolf-jäsenyydet!

Osta I Love Golf -pipot (25 €)

Osta I Love Golf -lippikset (29 €)

 

GoGolf suosittelee