Hyppää pääsisältöön
Bryson DeChambeau upotti perjantaina neljä yli kuusimetristä puttia 3M Openissa
GETTY IMAGES

"Hullu tiedemies" on taas vauhdissa – Bryson DeChambeau hurjassa puttivireessä

Kevään ja alkukesän alle odotusten pelannut DeChambeau sai toisella kierroksella tuloksekseen 62 ja siirtyi 3M Openin johtoon

Voitettuaan Dubain kilpailun talvella näytöstyyliin on Bryson DeChambeaun peli yskinyt pahasti. Otsikoihin hän on noussut vain huonon käytöksensä ja hitaan pelin johdosta. Pilkuntarkka tiedemies ei ole saanut säätöjään lyöntien ja mailojen kanssa kuntoon, naama on mennyt totiseksi ja tuloslistoilla DeChambeau on ollut sarjassa ynnä muut.

TPC Twin Cities-kentällä DeChambeau on pistänyt hurjan myrskyn päälle etenkin viheriöillä, joilla hän on voittanut kilpakumppaneitaan keskimäärin 4,8 lyöntiä. Tulokset 66-62 antavat hänelle kahden lyönnin johdon Adam Hadwiniin. Neljän lyönnin päässä on useita pelaajia, supertähdistä Brooks Koepka on 11 lyöntiä DeChambeaun perässä, joten hän  tuskin nousee voittotaistoon.

Edelliskaudella neljä ykköstilaa saavuttanut DeChambeau on pelannut ammattilaisena yhteensä 11 majoria ja nejä WGC:n kisaa selviämättä kertaakaan 20:n joukkoon. 3M Open saattaa tuoda 25-vuotiaalle nuorukaiselle itseluottamusta, jota hän totisesti itselleen oudoiss olosuhteissa Royal Portrushin kentällä 1,5 viikon päästä The Openissa tarvitsee.

3M Openin tulosseurannan löydät täältä.

GoGolf suosittelee