Huippukierros siivitti Komulaisen hienosti 11:s Abu Dhabissa – Hull otti odotetun voiton

Noora Komulainen lähtee terveenä vuoteen 2019

Noora Komulainen sai loistavan aloituksen kauteen. Sijoitus kärkikymmenikköön jäi avauskisassa vain lyönnin päähän. Myös Ursula Wikström sijoittui top 20:een.

Noora Komulainen onnistui erinomaisesti Ladies European Tourin avauskilpailun Fatima Bint Mubarak Ladies Openin kolmannella eli viimeisellä kierroksella. Hän pelasi selvästi kilpailun parhaan tuloksensa ja nousi yhteistuloksessa pakkasen puolelle: hän jakoi lopputuloksissa 11. sijan tuloksella -1 (75-72-68).

Komulaisen tulos oli yksi päivän parhaista, sillä ainoastaan kolme pelaajaa onnistui tänään häntä paremmin. Yksi heistä oli Tiger Woodsin veljentytär Cheyenne Woods.

Kisan kärkeen Komulaisella jäi matkaa seitsemän lyöntiä. Kärkikymmeniköstä Komulaisen erotti vain yksi lyönti.

Kisan toinen suomalainen Ursula Wikström ei saanut tänään uutta vaihdetta silmään, kuten Komulainen. Hän sijoittui kuitenkin hienosti 18:nneksi tuloksella +3 (72-73-74).

Kisan voitti Englannin Charley Hull, joka oli myös suurin ennakkosuosikki. Maailmanlistalla Hull on sijalla 24, ja hän voitti ylivoimaisesti LET:n rankingin viime kaudella. Toiseksi kisassa sijoittui Norjan Marianne Skarpnord, joka jäi voittajasta vain lyönnin.

Voi sanoa, että kausi alkoi suomalaisittain lupaavasti. Kisan palkintopotissa oli rahaa 300 000 dollaria, joten Komulaisen ja Wikströmin ei myöskään tarvitse palata Saadiyat Beach Golf Clubilla pelatusta kisasta tyhjin käsin kotiin.

LET-kausi jatkuu reilun kuukauden päästä Australiassa, jossa kolmessa viikossa kolme kisaa.