Hyppää pääsisältöön

Hua Hin

Aurinko, laadukkaat kentät ja omat caddiet tekevät Thaimaasta unelmien golfkohteen.

 

Golflomalle Hua Hiniin

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Hua Hin on upea kohde sekä golfarille että perheelliselle matkaajalle. Erityisen suosittu se on pohjoismaalaisten kaukokohteena, mutta myös bangkokilaisten viikonloppukohteena. Perheystävällinen pikkukaupunki Hua Hin on tunnettu siitä, ettei juhliminen ole siellä pääosassa. Rantaelämä, hyvä ruoka ja upeat golfkentät luovat tunnelman, joka on tehnyt siitä myös Thaimaan kuninkaallisten lomanviettokohteen.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Vaikka ilmasto on suhteellisen sateeton ympäri vuoden, paras aika matkustaa on marraskuusta toukokuuhun. Sää on tuolloin usein kuiva ja aurinkoinen. Joulu-tammikuu ovat suosituimmat kuukaudet, mikä näkyy myös hinnoissa. Golfarille tämä tarkoittaa kalliimpia palvelumaksuja ja täydempiä kenttiä.

Juhiksen terkut Destinations Tourilta

 

Hua Hinissä varaat pelit suomeksi

Hua Hinissä golfkierrokset voi varata suomeksi. Siitä pitää huolen Hua Hin Golf Toursin palveluksessa oleva Juha-Matti Vuorinen, joka on tullut monelle suomalaismatkailijalle tutuksi vuosien varrella. Lue lisää täältä.

Juha-Matti Vuorisen yhteystiedot:

Juha-Matti Vuorinen
+358443026196
+66928086911 (thai)
juhamatti_vuorinen@hotmail.com
 

 

Miksi Hua Hiniin?

Hintataso

Suomeen verrattuna edullinen. Reissubudjetti pysyy pienenä erityisesti paikallista ja tuoretta Thaimaalaista ruokaa syömällä. 

Mitä muuta kun golfia?

Kaupunki sijaitsee meren rannalla, ja rantaelämän eri aktiviteetit ovat suosittuja lomalaisten keskuudessa. Vaikka Thaimaa ei ole tunnettu viineistään, Hua Hin Hillsin viinitarha on ehdottomasti käynnin arvoinen. Puolipäiväretken kruunaa loistava ravintola viinitarhan laidalla.

Vaihtelevaa ja laadukasta golfia

Alueella on useita erilaisia golfkenttiä lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Paras aika matkustaa?

Vaikka ilmasto on suhteellisen sateeton ympäri vuoden, paras aika matkustaa on marraskuusta toukokuuhun. Sää on tuolloin usein kuiva ja aurinkoinen. 

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.