Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Honda Classic -kilpailu

Honda Civic -kilpailu (PERUUNTUNUT)

Kolmena päivänä pelattava Honda Civic -kilpailu Kurk Golfissa sopii sekä golfin vasta aloittaneille, että kokeneille golfaajille. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Honda Civic -henkilöauto!

Kaikkien kolmen päivän aikana kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan uusi Honda Civic -henkilöauto. Jokaisena kilpailupäivänä eri sarjat ja päiväkohtaiset palkinnot. Mukaan kisaan mahtuu joka päivä 168 golfaria, kolmena päivänä yhteensä 504 pelaajaa. Kilpailussa pelataan Kurkin Lake- ja Valley -kentät (18 reikää).

Lisätietoa

Ilmoittautuminen ja lähtöajat

Kilpailuun voi ilmoittautua GoGolfin verkkokaupan kautta tai Kurk Golfin caddiemasterille. Kilpailumaksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy päiväkilpailua edeltävänä päivänä klo 12.00.

Osallistumisen peruuttaminen

Kilpailuun osallistumista ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Kilpailumaksua ei palauteta. Mikäli kilpailija on estynyt pelaamaan esim. sairastumisen takia tulee hänen esittää lääkärintodistus.

Force Majeure

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muutoksiin ennalta-arvaamattomissa tai ylivoimaisissa tilanteissa. Esim. kilpailu voidaan keskeyttää myrskyn tai rajuilman vuoksi. Tällöin päiväkilpailun palkinnot arvotaan osallistujien kesken.

Arvontainfo

Kilpailumaksu kaikissa sarjoissa on 100 €. Hinta pitää sisällään osallistumisoikeuden sunnuntain autoarvontaan, vapaan rangen käytön kilpailupäivänä. Arvonta suoritetaan sunnuntaina klo 20.00 jossa osallistujan tai hänen valtuuttaman henkilön tulee olla paikalla.

Mukana Honda Classicissa

Info

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu, esim. vähäisen ilmoittautuneiden määrän vuoksi. Tällöin kilpailumaksut palautetaan ilmoittautuneille ja palkinnot jätetään jakamatta.