Historian tasaisin 14 mailan haaste Dubaissa

Guido Migliozzi ja Matt Wallace olivat vastakkain kauden viimeisessä 14 mailan haasteessa

Dubaissa European Tourin finaalikilpailussa 14 mailan haasteeseen osallistuivat Italian Guido Migliozzi ja Englannin Matt Wallace. Erikoisista taktiikoista huolimatta peli meni äärimmäisen tiukille.

Hassun hauska 14 mailan haaste oli jälleen pelissä Dubaissa. Väylällä 17, noin 137 metrisellä par-kolmosella haasteen ottivat vastaan Matt Wallace ja Guido Migliozzi. Erikoisin ratkaisu nähtiin heti alkuu, sillä Matt Wallace kaivoi ensimmäisellä valinnallaan bägistään putterin.

Kilpailu eteni kohtalaisen hyvätasoisena aina loppuun saakka, kunnes pisteet olivat tasan. Lopulta historian ensimmäisen tasapelin tullessa oli aika ottaa käyttöön uusinta, jossa pelaajat saivat lyödä millä tahansa mailalla, lähimmäs lippua osunut voitti.

Videolta luonnollisesti paljastuu miten kisailu päättyi. Itse Race to Dubain finaalissa italialainen on edellä. Tuloksellaan -5 hän jakaa sijaa 11 kun Wallace on kaksi lyöntiä perässä tuloksessa -3 ja sijalla 20.