Hill Side Golfissa murskattiin paria oikein urakalla – Linda Henriksson vahvin huipputuloksella

Linda Henriksson oli vahvin keskiviikkona pelatussa pro am -kisassa.

Miehet ja naiset pelasivat samassa sarjassa Hill Side Golfissa keskiviikkona pelatussa Finnish Tourin pro am -kilpailussa. Voittoon pelasi Linda Henriksson.

Linda Henriksson voitti keskiviikkona pelatun Finnish Tourin pro am -kilpailun huipputuloksella 64. Erityisen hyvässä vedossa Pickala Golf Clubia edustava Henriksson oli kentän etuysillä, jonka hän pelasi tulokseen 29 lyöntiä eli seitsemän alle parin. Reiät kympistä kahdeksaantoistaan kulkivat puolestaan yhden alle parin.

”Voitto maistuu aina hyvältä! Vähän extra-hyvältä, kun mukana on Suomen kovimmat nimet”, Symetra Tourilla pelaava Henriksson viestitti kisan jälkeen.

”Oli mahtavaa päästä kisaamaan pitkästä aikaa ja todeta, ettei korona ole saanut peliä ruostumaan! Olen treenannut ahkerasti sekä lajia että fysiikkaa ja tänään siitä tuli pieni palkinto.”

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Feels GOOD! My first tournament after the pandemic started. Played the front nine 29(-7)!! And finished 64(-8). Thank you for organizing a fun event @jannekaske and @hillsidegolf.fi with your sponsors! Thanking you and my team for the support as well. #golffi #rohnisch #wilsongolf #gloryfy #vitaminwell #pickalagolf

Henkilön LINDA HENRIKSSON ⛳ (@lin89da) jakama julkaisu Kesä 3, 2020 kello 8.18 PDT

Kilpailussa oli mukana Suomen kaikki parhaat naispelaajat ja miehistä muun muassa European Tourilla pelaava Kalle Samooja, joka mahtuu maailmanlistalla 200 parhaan joukkoon. Tänään turkulainen sijoittui kolmanneksi tuloksella 66.

Samoojan ja Henrikssonin väliin mahtui Oliver Lindell, joka hävisi voittajalle lyönnin. Lindell pelasi tämänpäiväistä kisaa isännöinneen Janne Kasken kanssa, joka ei ollut tyytyväinen peliinsä, vaikka käytti kierrokseensa 69 lyötiä.

”Oma peli takkuili varsinkin greeneillä. Lähinnä katselin vierestä, kun Oliver teki birkkuja”, Kaske totesi.

”Kyllä tämä antoi osviittaa siitä, että viikonloppuna tullaan menemään kovaa jos keli on kohdallaan.”

Henriksson on mukana perjantaina käynnistyvässä Finnish Tourin avauskilpailussa, jossa mukana on varsin nimekäs osanottajajoukko. Kilpailua voi mennä seuraamaan paikan päälle, vaikka aiemmin Finnish Tour tiedotti, että yleisöä ei toivota paikalle.

Hill Side Golfin Jyrki Nykänen kertoi, että kilpailussa noudatetaan kuitenkin viranomaisten ohjeita muun muassa turvavälien suhteen ja koronatilanne on huomioitu järjestelyissä.