Hallit kaksoisjohdossa Saudi-Arabiassa, mutta Wikström hienosti kolmantena

Ursula Wikström pelasi loistavan avauskierroksen Saudi-Arabiassa.

Ursula Wikström aloitti Ladies European Tourin Aramco Saudi Ladies International -kilpailun huipputuloksella. Hän hakee Saudi-Arabian miljoonakisassa kauden ensimmäistä cutin selvittämistä.

Ursula Wikströmin käänteet ovat olleet nopeita Ladies European Tourilla. Viime viikolla Wikström kertoi kauden olevan ohi: hän oli saanut koronatestistä positiivisen tuloksen Dubaissa kisapaikalla.

Tänään hän aloitti kuitenkin kiertueen Saudi-Arabian-kisan hienolla tuloksella 67 (-5), mikä riittää tässä vaiheessa kolmanteen sijaan.

Wikström pääsi kisaan, koska testitulos oli väärä. Kahden puhtaan testin jälkeen hän saattoi jatkaa matkaa Dubaista Saudi-Arabiaan, jossa pelataan tällä ja ensi viikolla rahallisesti merkittävät kilpailut.

Muutenkin Wikströmillä on takana sangen erikoinen kausi. Hän on pelannut koronan typistämällä kaudella tähän mennessä kuusi kilpailua, joista yhdessäkään hän ei ole päässyt cutista läpi.

40-vuotias oli kuitenkin viime vuonna vielä Suomen ykköspelaaja ja sijoittui LET:n rankingissa 17:nneksi.

Miljoonan taalan kisa

Wikströmin sijoitus saattaa heikentyä päivän mittaan, mutta avauskierroksen onnistuminen herätti suuria lupauksia kisassa, jonka palkintoarvo on peräti miljoona dollaria.

Kymppireiältä kierroksen aloittanut Wikström teki kierroksellaan seitsemän birdieä ja kaksi bogia, jotka kummatkin syntyivät viiden ensimmäisen reiän aikana.

Kisassa kaksoisjohdossa tällä hetkellä ovat Hallit, englantilainen Georgia Hall johtaa tuloksella -7 ja walesilainen Lydia Hall on lyönnin heikommalla tuloksella kakkosena.

Kiertueen rankingissa yhdeksäntenä oleva Sanna Nuutinen on toiseksi parhaan suomalaisena par. Hän on pelannut kahdeksan reikää. Karina Kukkonen pelasi kierroksensa tulokseen 74 (+2), mikä riittää tässä vaiheessa 48. sijaan.

Noora Komulaisen tulos oli 75 (+3) ja LETAS-kiertueella ranking-voiton ottanut Tiia Koivisto pelasi lyönnin heikommin 76 lyöntiä.

Elina Nummenpää on 11 reiän jälkeen tuloksessa +6.