Hyppää pääsisältöön
Mikael Hästbacka on GoGolfin uusi toimitusjohtaja.

Hästbacka luotsaamaan kovassa kasvussa olevaa GoGolfia

GoGolfin hallitus on nimittänyt toimitusjohtajaksi Mikael Hästbackan. Hän aloittaa tehtävässä maanantaina 2.9.

Mikael Hästbackalla on yli 20 vuoden kokemus markkinointi- ja medialiiketoiminnasta. GoGolfiin hän siirtyy markkinointiviestintäkonserni N2 Groupista, jossa hän on työskennellyt sisältömarkkinointitoimisto Sima Helsingin toimitusjohtajana.

Aiemmin Hästbacka on työskennellyt muun muassa MTV3:lla, jossa hän vastasi urheilun kaupallisista oikeuksista ja erikoismediaratkaisuista, sekä Radio Novassa ja Yleisradiossa, joissa hän toimi prime time -tuottajana.

Töidensä ohella hän on ollut ja on vahvasti mukana suomalaisessa golfissa. Parhaillaan hän toimii Suomen ammattilaisgolfarien järjestön PGA:n hallituksessa ja Helsingin Golfklubin johtokunnassa. Lisäksi hän on konsultoinut aktiivisesti Vierumäkeä sen Challenge Tour- ja European Tour -projekteissa. 

”Olen seurannut mielenkiinnolla GoGolfin kasvutarinaa. Ennakkoluuloton asenne ja tekemisen meininki ovat välittyneet jo pitkään”, Hästbacka sanoo. ”On hienoa päästä mukaan kehittämään GoGolfin toimintoja. GoGolf on ostovoimaisten ihmisten erikoismedia, jossa on paljon kaupallista potentiaalia.”

GoGolf Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Paavo Kettunen siirtyy GoGolf-perheen muiden liiketoimintojen pariin ja jatkaa hallituksen puheenjohtajana. 

”Koen, että nyt on hyvä aika tuoda uusia ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Uuden toimitusjohtajan kokemus ja rakkaus lajiin ovat mielestäni meille loistava yhdistelmä”, Kettunen kertoo.

GoGolf toimii kaikilla golfin osa-alueilla. Se on kovaa vauhtia kasvava media ja verkkokauppa, jossa myydään green feetä ja pelioikeuksia suomalaisille golfkentille. Tänä vuonna eri kävijöiden määrä GoGolfissa on noussut vuoteen 2018 verrattuna yli 40 prosenttia ja istuntojen määrä noin 25 prosenttia. Verkkokaupan myynti on puolestaan noussut lähes 40 prosenttia.

GoGolf-perheeseen kuuluvat myös golfmatkatoimisto Golfresepti ja Suomen suurin golfvälineliikeketju Golf Sky.

GoGolf suosittelee