Hyppää pääsisältöön

Guide-kenttävierailu: Hill Side Golf & Country Club

Vihdin Jokikunnassa sijaitseva Hill Side Golf & Country Club on monipuolinen ja vaihteleva kahden kentän kokonaisuus.

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin Hill Side on viime aikoina ollut tunnetumpi vaikeasta taloudellisesta tilanteestaan kuin golfillisista ansioista (Linkissä GoGolfin artikkeli Hill Siden tilanteesta keväällä 2018). Tämä on varmasti vääristänyt monelle mielikuvaa Hill Sidesta paikkana, sillä todellisuudessa kyseessä on erittäin monipuolinen golfkeskus.

Hill Siden kaksi kenttää Hill ja Valley ovat luonteeltaan erilaisia. Molemmissa ominaista on kuitenkin väylien vaihtelevuus. Kumpuileva metsämaasto antaa jokaiselle väylälle omanlaisensa haasteen, jota lisäävät vielä muodokkaat griinit. Varsinkin Hill-kentällä griinisuunnittelussa on vatupassi jätetty suosiolla pakkiin.

Photo 24-06-2018, 15.29.17.jpg

Hill Siden kentät kulkevat kumpuilevassa metsä- ja peltomaisemassa.
Hill Siden kentät kulkevat kumpuilevassa metsä- ja peltomaisemassa.
Petteri Patjas

Valley-kenttä on Hill Siden kahdesta kentästä suunniteltu enemmän kisaviritystä silmällä pitäen. Vaikka kentän pituus takatiiltä jää alle 6000 m, niin kenttään saadaan tarvittaessa erittäin haastavat asetukset, jotka ovat soveltuneet esim. naisten LET Access tourin kisa-areenaksi vuosina 2016-2017. Valley on ollut suosittu areena vuosittain myös useissa muissa kansallisissa kisoissa.

Omana innovaationaan Hill Side julkisti tälle kaudelle oman kanta-asiakasjärjestelmän, jolla osakkaat saavat etuja ravintolassa, kenttäkioskilla ja proshopissa. Hill Side on muutenkin tällä kaudella panostanut erityisesti kentän markkinointiin ja liikevaihdon hakemiseen markkinaehtoisesti.

Photo 24-06-2018, 16.16.07.jpg

Hill Siden Guide-väylä löytyy Hill-kentän 11. reiältä.
Hill Siden Guide-väylä löytyy Hill-kentän 11. reiältä.
Petteri Patjas

GoGolf Guide-väylä löytyy Hill-kentän 11. Väylältä, joka on lievään ylämäkeen lyötävä keskimittainen par 3. Haaste väylällä löytyy erityisesti griinin kuperasta muodosta, joka muistuttaa nurinpäin olevaa lautasta. Lipun paikan suhteen kannattaakin valita lyöntilinjat huolella.

Photo 24-06-2018, 16.25.30.jpg

11. väylän griinin kupera muoto edellyttää tarkkoja lyöntilinjoja.
11. väylän griinin kupera muoto edellyttää tarkkoja lyöntilinjoja.
Petteri Patjas

Katso GoGolfin facebook-sivulta Hill Siden jäsenen Jarkko Oksan kommentit kentästä ja tyylinäyte Guide-väylän avaukseen. Hyödynnä myös alla olevaa Hill Siden Guide-diiliä GoGolfin verkkokaupassa.

GoGolf suosittelee

GoGolf suosittelee