Hyppää pääsisältöön

Gorki Golf

Gorki Golf on Pietarin helmi, lyhyen matkan päässä Helsingistä. 

Golflomalle Pietariin

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Pietariin pääsee Helsingistä helposti niin junalla, laivalla kuin lentäenkin. Unescon maailmanperintökohteiden listalta löytyvä Pietarin vanha kaupunki on arkkitehtuurin juhlaa. Vanhasta kaupungista löytyy kulttuuria ja kulinaristisia nautintoja. Golfin saralla suomalaisen Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema uusi Gorki Golf Club on Pietarin käyntikortti matkalla kohti suosittua golfkohdetta.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Pietari toimii kohteena ympäri vuoden, mutta kesällä tämä erittäin suosittu kaupunki on kauneimmillaan. Vanha kaupunki puhkeaa silloin loistoonsa ja Pietarin lukemattomat kanaalit ja joet avautuvat turisteille. Golfkausi vastaa Etelä-Suomen kauden pituutta, joten touko–syyskuu on golfarin parasta aikaa matkata Pietariin.

MINKÄLAINEN ON GORKI GOLF CLUB?

Inland Links -tyyppinen kenttä on haasteellinen ja näyttävä. Suuri venäläistyylinen klubitalo kätkee sisälleen erinomaiset palvelut. Ravintola ja baari ovat huippuluokkaa. Gorki Golf on räätälöity Pietarin seudun nuorelle golfkulttuurille. Viheriöt ja esteet ovat hyvin pelaajan havaittavissa. Klubitalo on sijoitettu paikan korkeimpaan kohtaan, ja sieltä on mahdollista nähdä miltei kaikki kentän reiät. 

LUE LISÄÄ

 

Golfloma Venäjälle? Gorki Golf tarjoaa ainekset ikimuistoiseen kokemukseen

Golfia Venäjällä? Lähtökohtaisesti lause kuulostaa kaukaa haetulta, mutta sen toteuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Gorki Golf suomalaisille helpoin kohde toteuttaa golfreissu Venäjälle. Kentän on suunnitellut suomalainen Lassi-Pekka Tilander ja Resort tarjoaa puitteet viihtyisään minilomaan.

Lue juttu

Miksi Gorki Golfiin?

Lyhyt matka

Gorki Golfiin on helppo matkustaa varsinkin Etelä-Suomesta junalla ja laivalla, kunhan on hoitanut viisumit kuntoon. 

Paras aika matkustaa?

Pietarin golfkausi on saman mittainen kuin Helsingissä, paras matkustusaika on siis toukokuusta syyskuuhum.

Hintataso

Suomeen verrattuna kohtuuhintainen

Kulttuuria

Pietari tarjoaa täydellisen mahdollisuuden yhdistää golf- ja kaupunkiloma.

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.