Hyppää pääsisältöön
Messuilla nähdään! Tänä vuonna messut ovat suuremmat kuin koskaan
Aleksi Tuomola

Golfmessut loppuunmyyty: "Lisätilaa saatiin vielä muutamalle näytteilleasettajalle"

Golfmessut kuuluvat jälleen osana GoExpo -tapahtumaan. Legendaarinen golfkauden avaus tulee tänä vuonna golfareille kenties suurempana kuin koskaan.

Golfmessut vuosimallia 2019 tulevat olemaan ennätykselliset. Ennätyksiä on rikottu jo Messukeskukselta saadun tilan ja näytteilleasettajien määrän muodoissa. Tavoitteena on luonnollisesti, että messut keräisivät myös yleisöennätyksen. 

GoGolfin järjestämässä tapahtumassa on jo tällä hetkellä noin 80 eri näytteilleasettajaa. Välinepuoli kiinnostaa aina ja se on vahvemmin kuin koskaan edustettuna messuilla. 

"Mukana ovat käytännössä kaikki suurimmat merkit. Sen lisäksi Golf Balance, Golf Point ja Golf Sky ovat rakentaneet omat myymälänsä. Todella suurelle osalle kävijöistä juuri välineet ovat se kiinnostavin asia keväällä ja siksi olemme todella tyytyväisiä, että välineet on saatu lyötyä lukkoon jo hyvissä ajoin", Joonas Salonaho kertoo messujärjestelyistä. 

Golfmatkat ovat toinen vakiokiinnostuksen kohde. Tarjolla on paljon myös uusia kohteita ja matkanjärjestäjiä. 

"Paljon on uusia matkatoimistoja mukana, joka on ollut ilo huomata. Golfarit kiinnostavat kohderyhmänä todella paljon. Näytteilleasettajia ulkomaankohteista on jopa Japanista saakka", Joonas jatkaa. 

Messumyynnit olivat sujuneet niin hyvin, että tila loppui kesken - hetkellisesti. 

"Saimme neuvoteltua lisätilaa myynnille, jotta kaikki saadaan mukaan. Vielä on tilaa jonkin verran jäljellä, mutta tällä tahdilla näyttää loppuunmyydyiltä messuilta hyvin pian. Se on kiva huomata, että Golfmessujen asema on vakiintunut yhdeksi golfkauden merkittävimmistä viikonlopuista." 

Golfmessuilla saa hypistellä uutuuksia ja tavata tuttuja. Lisäksi luvassa on luonnollisesti ohjelmaa. GoGolfin järjestämässä ohjelmassa tulee olemaan niin näytteilleasettajien tuottamaa sisältöä kuin myös viihdepuolta, josta vastaavat golfalan ammattilaiset. 

"Luvassa on muun muassa polttavia paneelikeskusteluita, opetusta ja muita ajankohtaisia aiheita käsitteleviä numeroita", Joonas päättää. 

Facebookissa on jaossa ensimmäiset messuliput. Käy tarkastamassa GoGolfin Facebookista ohjeet miten voit jo tässä vaiheessa varmistaa itsellesi ja kaverillesi ilmaisen osallistumisen tapahtumaan maaliskuun 15.-17.3. 

GoGolf suosittelee