Hyppää pääsisältöön

GoExpo Golf 2019

GoExpo Golf Messukeskuksessa 15.-17.3.2019

Tervetuloa Golfmessuille katsastamaan kauden parhaat uutuusvälineet, houkuttelevimmat golfmatkakohteet sekä parhaat tarjoukset kotimaan kentille. 

Tutustu messuoppaaseen:

 

Miksi Golfmessuille?

Perinteinen golfkauden avaus Helsingin Messukeskuksessa on tänä vuonna suurempi kuin koskaan aiemmin. Tänä vuonna erityisesti välinemerkit ja ulkomaalaiset kohteet ympäri maailman ovat isosti esillä, näytteilleasettajia tulee Japanista asti. 

Mukana on tottakai myös välineliikkeitä, Golf Sky rakentaa lähes tuhatneliöisen jättiosaston, joka on pullollaan mahtavia messutarjouksia. Myös GolfPoint on mukana näyttävällä osastollaan, jossa myynnissä on laaja valikoima golfvaatteita ja -kenkiä. Logotuotteet löytyvät muun muassa Golf Balancen ja Golf Coatin osastoilta.

Näytteilleasettajat löydät täältä

Lue lisää Golfmessuista täältä
 

 

Vinkit Golfmessuille

Holarikisassa pääpalkintona lennot Balille

GoGolfin osastolla on mielenkiintoista ohjelmaa, kuten hole-in-one-kilpailu, jossa pääpalkintona on Qatar Airwaysin lentoliput kahdelle Balille. Lisäksi laaja kattaus kotimaisia kenttiä myy ensi kesän green feet messuhintaan.

Tutustu Hondan uutuuksiin

Hondan messuosastolla pääsee tutustumaan uusiin CR-V- ja CR-V-hybridiin. Osastolla arvotaan osallistujien kesken golfmatka Turkkiin.

Osallistu arvontoihin

Kotimaan kenttien osastoilla arvotaan osallistujien kesken green feetä ja pelipaketteja. Myös matkanjärjestäjien osastoilla on omia arvontoja, joissa palkintoina on golfmatkoja ja peli- ja majoituspaketteja.

Mielenkiintoista ohjelmaa

Messujen päälavalla esitellään uutuusvälineitä, ulkomaan kohteita sekä kotimaan ja Viron kenttiä. Luvassa on myös mielenkiintoisia paneelikeskusteluita ja jännittävä tietovisa. Katso tarkemmat ohjelmatiedot netistä: golfmessut.fi.

Minni&Roope Golf School

GoGolfin osastolla Tommi Laiton lähipeliopetustuokioita. Pickalassa toimivan golfkoulun opettajat antavat myös ilmaisia 15 minuutin opetuksia — tule hakemaan svingivinkit kevään harjoitteluun.

Kuka lyö pisimmälle löylykauhalla?

Golf Coatin osastolla järjestetään koko messujen ajan lähimmäksi lippua -golfsimulaattorikilpailu, jossa parhaat palkitaan. Lisäksi osastolla pidetään lauantaina pituuslyönnin miesten ja naisten SM-kilpailut — mailana legendaarinen löylykauha.

Puttiviheriö kotiin messuhintaan

Oletko aikeissa hankkia puttiviheriön kotiin tai kesämökille? Kotipihagolf & InterGreens myyvät messuille rakennetut puttigriinit tarjousten perusteella messujen jälkeen.

Testaa uutuuksia rangella

Messuja varten rakennettavalla suurella rangella pääsee kokeilemaan kuumia uutuuksia. Mukana on tänä vuonna kaikki suuret välinevalmistajat.

Nähdään messuilla!

Aukioloajat
Pe 15.3. klo 12–20
La 16.3. klo 10–19
Su 17.3. klo 10–17

Osta liput edullisemmin ennakkoon täältä

Osta GoGolf-jäsenyys, kaupan päälle lippu Golfmessuille!

GoGolf-jäsenyys 25 €

Kaupan päälle GoExpo Golf -messulippu! (Arvo 16 €)

GoGolfin jäsenenä pelaat Suomen ja Viron parhailla kentillä parhaaseen hintaan. 

Jäsenetuna vuonna 2019 mm. 

  • GoGolf Guide green fee -edut
  • Fennian hole in one -vakuutus
  • GoGolf-lehden vuosikerta (4 lehteä) 
  • Lisäksi tulossa myös Golfreseptin etuhintaiset golfmatkat, Golf Skyn väline-edut sekä Leppävaaran GoGolf Range -edut. 

Lue lisää jäsenyydestä

Osta tästä