Hyppää pääsisältöön

Golfmessuilla mukana ennätysmäärä kenttiä – minkä kentän tahtoisit nähdä messuilla?

Golfmessut järjestetään maaliskuun puolivälissä Helsingin Messukeskuksessa GoExpon yhteydessä. Golfkauden avauksessa on tänä vuonna esillä enemmän kenttiä kuin koskaan.

Uutisoimme aiemmin, että golfmessut ovat jo rikkoneet ennätyksiä tilan ja näytteilleasettajien määrän puolesta. Tänä vuonna messuilla nähdään upeat yli 120 näytteilleasettajaa. Myös kotimaiset kentät ovat vahvemmin mukana messuilla kuin koskaan. GoGolf ja Golfresepti vastaavat tämänvuotisten golfmessujen järjestämisestä.

Golfmessut ovat vuoden paras mahdollisuus tavoittaa Suomen golfarit ja tutustua uuden kauden peli- ja välinetarjontaan.  Tänä vuonna messuilla on mukana myös suuri joukko uusia kenttiä. Uusina kenttinä nähdään mm. Järviseuden Golf, St. Laurence Golf ja Meri-Teijo Golf. Myös matkatoimistot ympäri maailmaa ovat vahvasti esillä huipputarjouksineen. 

Messumyynnit sujuivat niin hyvin, että tila loppui kesken hetkellisesti. Messukeskus kuitenkin soi golfkansalle vielä muutaman ekstraneliön, mikä mahdollisti yhä useamman kentän mukanaolon.

"On ollut ilo huomata kuinka moni "pienempi" kenttä on ottanut ison askeleen ja lähtenyt messuille mukaan. Tämä tuo asiakkaalle entistä laajemman tarjonnan kotimaan golfmatkailuun", kertoo myyntikoordinaattori Tuomas Tyry GoGolf Oy:stä.

Esillä messuilla ovat myös kaikki suurimmat välinemerkit uutuustuotteineen. Sen lisäksi Golf Balance, Golf Point ja Golf Sky rakentavat messuille myymälänsä.

Golfmessuilla saa hypistellä uutuuksia ja tavata tuttuja. Lisäksi luvassa on luonnollisesti erilaista ohjelmaa. GoGolfin järjestämässä ohjelmassa tulee olemaan sekä näytteilleasettajien tuottamaa sisältöä että viihteellistä ohjelmaa, josta vastaavat golfalan ammattilaiset.

"Luvassa on muun muassa polttavia paneelikeskusteluita, opetusta ja muita ajankohtaisia aiheita käsitteleviä numeroita", kertoo messuohjelmasta vastaava Joonas Salonaho.

Lisätilan myötä tilaa on vielä muutamalle nopealle kentälle. Osallistu GoGolfin Facebookissa arvontaan ja kerro, minkä kentän haluaisit ehdottamasti nähdä messuilla! Kommentoimalla voit jo tässä vaiheessa varmistaa itsellesi ja kaverillesi ilmaisen osallistumisen tapahtumaan maaliskuun 15.-17.3. 

Golfmessuihin ja näytteilleasettajiin voit tutustua osoitteessa: www.golfmessut.fi.