Hyppää pääsisältöön
Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf aukesi vuonna 2005.
Juha Tuukkanen

Golfin pelaaminen jatkumassa konkurssiin menneessä Hill Side Golfissa ensi kesänä

Hill Side Golfista kantautuu vaihteeksi hyviä uutisia. Seuran entinen puheenjohtaja Jyrki Nykänen tiedotti julkisessa Facebook-ryhmässä, että konkussipesän tavoitteena on joko löytää ostaja tai vuokrata kenttäkokonaisuus golfalan tuntevalle toimijalle.

Golfin pelaaminen jatkuu suurella todennäköisyydellä Hill Side Golfissa myös 2019, vaikka kenttä on nyt haettu konkurssiin.

Toimintaa jatkaa uusi toimija joko omistajan tai ns. operaattorin roolissa. Asia tuli ilmi, kun Suomen Golfliiton hallituksen jäsen Jyrki Nykänen tiedotti keskusteluistaan konkurssipesänhoitajan kanssa Hill Siden Golfarit -nimisessä julkisessa Facebook-ryhmässä.

"Puhuin tänään konkurssipesänhoitajan kanssa Hill Siden tulevaisuudesta ja hän totesi, että konkurssipesän tarkoitus on ensisijaisesti löytää nopealla aikavälillä Hill Sidelle ostaja.
Jos sopivaa ostajaa ei nopealla aikavälillä löydy, niin pesän aikomuksena on vuokrata kenttäkokonaisuus tulevaksi kesäksi golfalan tuntevalle toimijalle, jotta golfin pelaaminen Hill Sidessä 2019 voi jatkua", kirjoitti Nykänen, joka on Hill Side Golf ry:n entinen puheenjohtaja.

"Pelaamisen ehdoista keskustellaan lähiviikkoina ja Hill Side tiedottaa niistä hyvissä ajoin, jotta voimme taas varata meille sopivan pelipaketin Hill Side Golfista tulevalle kaudelle", hän jatkoi.

Jo aiemmin seura tiedotti Hill Side Golfin verkkosivuilla, että seuran toiminta jatkuu normaalisti kaudella 2019.

Hill Side Golf & Country Club ajautui konkurssiin, koska osakeyhtiölle ei löytynyt tammikuussa pidetyssä yhtiökokouksen jatkokokouksessa uutta hallitusta. Kentän taloutta on painanut alas raskas, noin 4,5 miljoonan euron, velkataakka.

Konkurssipesän suurin velkoja on Handelsbanken, jolla on noin kolmen miljoonan euron takaamattomat saatavat konkurssipesältä.

GoGolf suosittelee