Hyppää pääsisältöön
Kurk Golfissa pääsee nyt kentälle vaikka bikineissä!
Kurk Golf

Golfia uikkareissa? Nyt se on sallittua Kurk Golfissa!

Kurk Golfissa nautitaan kesän helteistä. Jos ollaan rehellisiä, pahimmat helteet ovat jopa kääntyneet kenttää vastaan. Nyt Kurkissa päätettiinkin kokeilla jotain uutta ja innovatiivista.

Kurk Golf pyrkii olemaan Suomen hauskin golfkenttä. Kirkkonummella sijaitseva 27-reikäinen kenttä on loistavassa kunnossa ja on saanut läpi kesän paljon hyvää palautetta. Viihtyisä ilmapiiri on ollut tavoitteena ja siihen on myös pyritty. Heinäkuussa pelaajamäärät ovat kuitenkin tippuneet, kuten monilla pääkaupunkiseudun kentillä. 

"Heinäkuun alussa satoi paljon vettä ja nyt helteet ovat vieneet lomalaisia varmasti paljon mökkeilemään. Osa on myös todennut, että keli on liian kuuma golfkierrokseen. Siinä on tavallaan ihan hyvä pointti, koska 4-5 tuntia kovassa helteessä on raskasta kenelle tahansa", Kurk Golfin toimitusjohtaja Mika Mäkinen pohtii. 

Alkuviikosta GoGolfin konserniin kuuluvalla kentällä tehtiin radikaali linjaus. Pelaajat halutaan nauttimaan golfista helteistä huolimatta. Pukeutumiskoodia löyhennettiin - ja kunnolla. 

"Meille saa nyt tulla helteiden ajan pelaamaan bikineissä, speedoissa, uimashortseissa tai yli päänsä muuten normaalille rannalle lukeutuvalla varustuksella. Nudistigolfiin emme vielä ole lähteneet, mutta asustuksen saa sovittaa päivän lämpötilaan sopivaksi", Mäkinen kertoo. 

Kurkissa on nähty tänä vuonna jo paljon pelaajia hyppäämässä järveen Lake -kentän väylän 5 (par-3) yhteydessä. Tämä järjestely varmasti lisää vesileikkejä kesken kierroksen. 

"Onhan tämä uskomatonta miten ainutlaatuinen kesä meillä on käynnissä! "Seksihelteet" saavat ihmiset varmasti vähän hulluiksi, ja me haluamme antaa siihen mahdollisuuden. Tervetuloa siis pelaamaan - normaaleissa kuteissa tai uikkareissa", Mäkinen haastaa! 

Käy tarkastamassa Kurk Golfin greenfee -tarjoukset seuran nettisivuilta: Kurk Golf

 

GoGolf suosittelee