Hyppää pääsisältöön
Golfmessuilla voi tavata kenttien edustajia ja ostaa kotimaista golfia
Aleksi Tuomola

Golfia myynnissä messuilla: Katso huikeat kotimaan tarjoukset

GoGolfin osastolla on jälleen kymmeniä kotimaisia kenttiä esittelemässä ja myymässä. Yksi messujen tärkeimmiksi palasiksi muodostunut myyntituote on alkavan kesän green fee -tarjoukset.

Golfmessut 2019 käynnistyvät perjantaina Helsingin messukeskuksessa. Viimeisten vuosien aikana messuilla on alettu myydä entistä enemmän sitä itseään, eli golfia. Kesän pelejä kannattaa ostaa messuhinnoin, sillä kaikki esillä olevat kentät ovat liikkeellä messutarjousten kera. 

Viime vuoden myyntiykkönen oli Kytäjä Golfin paketti, jossa tarjottiin kahta green feeta autolla. Viime vuoden hinta on parantunut entisestään, sillä tämän vuoden messuilta paketti lähtee jo alle satasella (99 €). 

Kaikki tarjoukset ovat jo katsottavissa GoGolfin messusivuilta (GoGolf.fi/messutarjoukset), mutta ne tulevat myyntiin vasta perjantaina aamulla. Listasimme kolme ennakkoon mielenkiintoista pakettia, jotka ovat menneet kuin kuumille kiville viime vuosina. 

Kolme green feeta Tahkolle: 99 € 

Kytäjä green fee kahdelle + auto: 99 €

Suomenlahden eteläpuolelta löytyy myös tarjouksia Virosta. Megasuosikin asemaan on noussut Pärnun kenttien yhteisdiili:

White Beach Golf ja Pärnu Bay yhteishintaan 119 €. 

Messutarjouksia

Messutarjoukset ovat ostettavissa myös verkosta koko messujen ajan
Messutarjoukset ovat ostettavissa myös verkosta koko messujen ajan

Lisäksi messuilla on vanhojen tuttujen kenttädiilien lisäksi paljon uusia tulokkaita. Kaikki tarjoukset ovat ostettavissa GoGolfin verkkokaupasta koko messuviikonlopun ajan, joten ei hätää vaikka et kerkeäisi konkreettisesti paikalle. Messuilta paikanpäältä GoGolfin jäsenyyden ostajille annetaan matkaan Srixonin pallotusina, joten tietenkin paras paikka shoppailla on Pasilan messukeskus! 

Kaikki messutarjoukset >

GoGolf suosittelee