Hyppää pääsisältöön
Linna Golfin tunnetuin reikä on klubitalolle palaava yhdeksikkö. Klubitalon yhteydessä on tarjolla myös majoitusta.
Jussi Miettinen

Golfawards.com julkaisi Suomen parhaat – Golfresepti matkanjärjestäjien ykkönen

Golfawards.com -sivusto julkaisee vuosittain parhaat golftoimijat eri maista. Myös Suomesta palkittiin tänä vuonna parhaat – myös Golfresepti pääsi voittajien joukkoon!

Golfawards.comin vuosittaisessa julkaisussa päätettiin taas Suomen parhaat golfkentät, hotellit ja matkanjärjestäjät. GoGolf Groupissa oltiin luonnollisesti ylpeitä, sillä konserniin kuuluva Golfresepti valittiin vuoden parhaaksi golfmatkan järjestäjäksi. 

Ehdolla olivat Reseptin lisäksi AK Matkat, Event Travel, Golf Tailors, Golfpassi ja OnGolf. GoGolfin toimistolla uutinen valinnasta otettiin ylpeästi vastaan! 

"Alalla toimivien yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme arvostus ja luottamus on kestävän toiminnan edellytys ja meille sydämen asia. Tuotamme asiakkaillemme elämyksiä ja tarvitsemme vahvan ketjun yhteistyökumppaneita, jotka tekevät asioita samalla palolla. Sama päämäärä tavoitteenaan. Tyytyväinen asiakas", Jenni Viinikka kommentoi Golfreseptiltä. 

Golfresepti järjestää jatkossakin matkoja, joissa tärkeintä on asiakkaan viihtyminen ja keinoina on pienimpienkin yksityiskohtien onnistuminen. 

"On hienoa saada tunnustusta siitä, että toimimme itse hyvänä tiimipelaajana. Tämä kannustaa jatkossakin pyrkimään parempaan ja kehittymään luotettavana ja innovatiivisena toimijana alalla. Onnistunut golfmatka on monen suuren ja pienen asian summa. Haluamme tuoda iloa, hyvinvointia, elämyksiä ja uusia golfystäviä asiakkaillemme järjestämiemme golfmatkojen avulla.”, Jenni päättää. 

Toinen suuri voittaja oli Linna Golf. Linnan kenttä valittiin Suomen parhaaksi, jonka lisäksi Linna ylsi ykköseksi parhaana golfhotellina.

Muut ehdokkaat parhaaksi kentäksi olivat Kytäjä South East, Nordcenter Fream, Ruuhikoski, Paltamo ja Vierumäen Cooke. 

Suomeen jaettiin myös parhaan golfhotellin titteli. Vaikka golfhotelleja ei kovin paljoa Suomesta löydy, ei ketään varmasti yllättänyt Vanajanlinnan voittavan myös tämän palkinnon. Linnan tuplavoittoa hotellisarjassa uhkasivat Bjärkas Golf, Kultaranta Golf Resort ja Kuusamon Tropiikki. 

Koko lista löytyy linkistä

Golfreseptin parhaisiin matkoihin voit käydä tutustumassa kotisivuilta: Golfresepti.fi

GoGolf suosittelee