Hyppää pääsisältöön

Golfarin Joulumarkkinat

Suomen suurimmat golfjoulumarkkinat 16.-17.12.2017. Tervetuloa!

Pukinkonttiin golfvälineet, golfmatkat, joulukuuset ja paljon muuta.

Lisäksi Pohjoismaiden upein golfharjoitteluhalli Planmeca Areena ilmaiseksi käytössäsi -  samalla kertaa treenaat svingiäsi ja hoidat joululahjalistan pois alta. Täydellinen päivä golfarille :)

16. - 17.12.2017 klo 10-18

Planmeca Areena, Vuosaari
Pallokuja 1, Helsinki

Suur-Helsingin Golf

Suur-Helsingin Golf eli SHG on mukana Golfarin joulussa. Tule ostamaan green feet ensi kesälle:

Joulutarjous: Tutustu SHG:n kenttiin -paketti 79€

Pelipaketti oikeuttaa pelaamaan kaksi (2) kierrosta SHG Luukin tai Lakiston kentillä. SHG tarjoaa Pohjois-Espoossa kaksi erilaista ja mielenkiintoista kenttää, jotka sopivat niin aloitteleville kuin kokeneemmille pelaajille. Lähtöaikojen varausoikeus 3 päivää, SHG:n jäsenenä 7 päivää.

Rangella demopäivät

Paikalla ovat myös kuumimmat mailamerkit: Taylormade, Cobra, Srixon ja Cleveland. Tule testaamaan uusimmat mallit. Demo range avoinna koko viikonlopun ajan klo 10-18.

Birdietime ja PGA

Golfarin joulun rangella voit tavata myös Suomen parhaat golfopettajat. Birdietime ja PGA löytyvät koko viikonlopun ajan rangelta ja luvassa saattaa olla myös muutamia klinikoita... ❤️

Hyvän lahjan valitseminen golfarille voi olla todella haastavaa. Birdietimen kanssa et voi mennä vikaan, sillä lahjakortti golfopetukseen sopii jokaiselle golfarille 🏌️‍♀️🏌️‍♂️
Birdietime on PGA Finlandin virallinen yhteistyökumppani. Kaikki Birdietimen opettajat ovat PGA Professional -valmentajia, jotka ovat hankkineet PGA-pätevyytensä opiskelemalla vuosia golfin eri osaamisalueita.

Golfarin joulumarkkinoilla mukana