Hyppää pääsisältöön
Jussi Miettinen

GoGolf vertaili: Mistä paras jäsenyys?

Puoli tusinaa golfseuraa kilpailee jäsenistä joko hinnalla tai jäseneduilla. GoGolf selvitti, paljonko niin sanottujen etäjäsenseurojen jäsenmaksu on kaudelle 2016 ja mitä se pitää sisällään.

Eerikkala Golf: 70 €

Eerikkala Golf sijaitsee Tervossa, lähellä Kuopiota. Eerikkala on pitänyt hintansa maltillisena, ja se on houkutellut seuraan parisentuhatta jäsentä. Erityisiä jäsenetuja seura ei kotisivuillaan mainosta.

Jäseniä 2015: 2110

Hattula Golf: 89 €

Hämeenlinnan lähellä sijaitseva Hattula Golf ei kilpaile niinkään hinnalla vaan sisällöllä. Hattula tarjoaa nimittäin jäsenilleen sekä Linna Golfiin green feen että GoGolfin jäsenyyden. Linna Golfin green fee -etu koskee tosin jäseniä, jotka maksavat jäsenmaksun huhtikuun loppuun mennessä. Sen lisäksi Hattulan jäsenet saavat koko kauden kestävän kaksi yhden hinnalla -edun Paltamoon, Kaakon Golfiin ja Kajaani Golfiin.

Kotikentällään Hattulan jäsenet pelaavat muita edullisemmin. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia myös Hattula Outlet -myymälässä ja Vantaan Megarangella.

Jäseniä 2015: 3752

Oulunjokilaakso Golf: 58 €

Oulunjokilaakson Golf tarjoaa Suomen edullisinta jäsenyyttä. Uusia jäseniä se houkuttelee Suomen halvimman jäsenmaksun lisäksi myös GoGolfin jäsenyydellä. Seuran isännöimä golfkenttä sijaitsee Muhoksella eli noin 40 kilometriä länteen Oulusta.

Jäseniä 2015: 1931

Revontuli Golf: 65 €

Revontuli Golf sijaitsee Hankasalmella, Keski-Suomessa. Seura houkuttelee pelaajia tarjoamalla jäsenmaksun kylkeen yhden ilmaisen green feen. Lisäksi seuran jäsenet saavat rajoittamattoman päiväpelioikeuden green fee -maksua vastaan. Revontuli Golfin jäsenyyteen kuuluu myös 25 euron arvoinen GoGolfin jäsenyys.

Jäsenille tarjotaan myös erilaisia alennuksia Lomakeskus Revontulessa. Esimerkiksi keilaamaan pääsee arkisin puoleen hintaan.

Jäseniä 2015: 2918

Vantaan Golfpuisto: 69 €

Vantaan Golfpuisto on uusi golfseura Suomessa. Se toimii Petikossa, jonne rakennetaan parhaillaan 18-reikäistä golfseuraa. Vantaan Golfpuisto on puristanut jäsenyytensä alle 70 euron. Vihdin tapaan Vantaa tarjoaa tasoituksen ylläpitomahdollisuuden jäsenilleen verkossa. Lisäksi jäsenyys sisältää Supergolfin jäsenyyden, jonka arvo on 20 euroa.

Jäseniä 2015: 1225

Vihti Golf: 68 €

Noin 50 kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Vihti Golf tarjoaa edullisen jäsenyyden ja joitain etuja. Paras eduista on se, että Vihdin jäsenet pelaavat koko kauden ilmaiseksi yhdeksänreikäisellä par-3-kentällä. Aloittelijalle kenttä sopii hyvin, sillä siellä tasoituksen voi pudottaa 37:ään. Par-3-kentällä vallitsee rento meininki, sillä golfarien lisäksi sitä kiertävä myös frisbee- ja fudisgolfarit.

Etuna Vihti mainostaa myös sitä, että tasoituksen päivittäminen onnistuu siellä kätevästi itsepalveluna netissä.

Jäseniä 2015: 7446