Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Golfliiton Kimmo Rantamäki ja Fujitsun Simo Leisti sopivat reilun kahden vuoden yhteistyöstä.
Suomen Golfliitto

Fujitsu Finlandista Golfliiton pääyhteistyökumppani – juniorien SM-kiertue saa uuden nimen

Fujitsusta tulee Golfliiton ylin pääyhteistyökumppani. Yhteistyö jatkuu ainakin vuoden 2020 loppuun.

Fujitsu Finland Oy ja Suomen Golfliitto ovat sopineet laajasta yhteistyöstä. Golfliitto kertoo tiedotteessaan että yhteistyö kantava teema on "Road to Tokyo – tie Tokioon." Olympialaiset käydään elokuussa 2020, ja Suomen tavoitteena on saada kisoihin täysi edustus: kaksi mies- ja kaksi naispelaajaa.

Yhteistyön myötä Fujitsusta tulee Team Finlandin eli maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. Lisäksi Golfliiton junioreiden SM-kiertue, Finnish Junior Tour, nimetään vuosiksi 2019 ja 2020 Fujitsu Finnish Junior Tour -kiertueeksi.

"Terveyden edistäminen, omaehtoinen liikunta ja kilpaurheilu ovat tärkeitä teemoja, jotka liittyvät myös tulevaan yhteistyöhömme. Fujitsu haluaa olla aktiivisesti rakentamassa älykästä hyvinvointiyhteiskuntaa myös urheilun ja liikunnan kautta sekä mahdollisuuksien mukaan teknologiaa hyödyntämällä", Fujitsu Finland Oy:n toimitusjohtaja Simo Leisti sanoo Golfliiton tiedotteessa.

"Liikunta ja urheiluharrastus ovat meille kaikille positiivinen mahdollisuus edistää terveyttä ja elämänlaatua. Uskon myös kilpaurheilun voimaan, ja siksi haluamme olla tukemassa suomalaisten huippu-urheilijoiden matkaa Tokioon. Samalla olemme osaltamme rakentamassa uutta koko kansan lajia, joka innostaa ihmisiä liikkumaan upeassa suomalaisessa luonnossa", Leisti jatkaa.

"Fujitsu Finland on erinomainen ja luonteva kumppani Suomi Golfille samanlaisen arvopohjansa takia. Meitä yhdistää urheilullisuus, suvaitsevaisuus ja rohkea uudistuminen. Golf haluaa erottua raikkaana lajina. Tarjoamme lukemattomia tapoja nauttia golfin pelaamisesta kukin omalla tavallaan", Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki kertoo.

"Yhteistyö edesauttaa suomalaisten huippugolfareiden valmistautumista kohti Tokiota. Kilpagolf on yksi tärkeä kanava, jolla golfia tuodaan suomalaisten olohuoneisiin ja some-fiideihin", Rantamäki linjaa.

 Fujitsun ja Golfliiton yhteistyö käynnistyi marraskuussa 2018 ja jatkuu ainakin vuoden 2020 loppuun.