Hyppää pääsisältöön

Finca Cortesin

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Finca Cortesin Resort on kärkiluokkaa Costa del Solilla. Volvo World Match Play Championship -kilpailujen näyttämönä toiminut Finca Cortesin on kenttänä haasteellinen kaikille pelaajan tasosta riippumatta. Kentän kruunaa klubin ravintolan terassin eteen rakennettu upea range. Uusi spa ja viiden tähden hotelli täydentävät uskomattoman hienon golfkokonaisuuden.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Kenttä on auki vuoden ympäri, mutta paras aika matkustaa on helmi-lokakuu. Costa del Solin alue on golftarjonnaltaan loistava ympäri vuoden, mutta lämpötila on kuitenkin viileä talvikuukausina.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Resortissa voi nauttia spa-hoidoista ja paikallisen keittiön herkuista. Muutaman kilometrin päässä hotellista löytyy Finca Cortesinin oma korkealaatuinen beach club. Päiväretkikohdetta suunnittelevalle Sierra Nevadan vuoristo sekä Gibraltarin kääpiövaltio tarjoavat oivia vaihtoehtoja.

Golfmatkalle Finca Cortesiniin

Play & Stay -golfpaketti

Räätälöi oma golfmatkasi Aurinkorannikon upeimpaan golfresortiin. Tähän 5 minuutin ajomatkan päässä Bahía de Casares -rannasta sijaitsevaan ylelliseen kylpylähotelliin kuuluu Volvo World Match Play Championship-kisaakin isännöinyt oma upea golfkenttä. Hotellissa on myös yksityinen rantaklubi.

Resortin muihin palveluihin kuuluvat mm. Jack Nicklaus Academy, 2 tenniskenttää ja 2 padel-kenttää.

Cortesin-spassa on sisäuima-allas ja kuntosali. Spasta löytyy myös turkkilainen sauna, sauna ja ainutlaatuinen lumiluola. 

Hotellin kaikissa sviiteissä on oma parveke tai terassi. Arvostettu Kabuki Raw on hotellin oma japanilainen ravintola ja muut viisi ravintolaa ovat italialainen Don Giovanni -ravintola, välimeren ruokia tarjoava The Beach Club, Espanjan makuja tarjoava El Jardin de Lutz sekä The Blue Bar, josta saa tapaksia ja cocktaileja. Golfklubin ravintolasta upeat näkymät golfkentälle ja Välimerelle. 

Täydellinen "kuuden" tähden kohde tarjonnassamme, vain erikoistilauksesta. Pyydä tarjous.
 

Matkaan sisältyy
Valitse haluamasi matkan ajankohta ja kesto ja teemme sinulle räätälöidyn paketin. Matkustusaika 1.9.2017-30.4.2018.

Lue lisää ja varaa matka

Miksi Finca Cortesin?

Sijainti

Finca Cortesin sijaitsee Espanjassa, tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Finnair lentää suoria lentoja Helsingistä Malagaan. Golfmatkoja kohteeseen järjestää Golfresepti, OnGolf, Golfpassi, Golf Tailors ja Pro Classic Matkat.

Rantalomaa ja golflomaa

Finca Cortesin on täydellinen kohde myös rantalomalle, voit siis ottaa golflomalle mukaan myös ei-golfaavan perheesi tai ystäväsi. Hotellin omalla Beach Clubilla on kiva rentoutua kierroksen jälkeen. 

Milloin kannattaa matkustaa?

Paras aika matkustaa on alkukeväästä loppusyksyyn, vaikka kenttä onkin auki ympäri vuoden.

Vieraile läheisissä kaupungeissa

Finca Cortesin on alle tunnin ajomatkan päässä myös Marbellan ja Gibraltarin kaupungeista, joihin kannattaa tehdä vaikka päiväretki.

Ilmoittaudu Destinations Tourille ja voita green fee + majoituspaketti Finca Cortesiniin

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.