Ursula Wikström 25:s Jordaniassa – vain kolme naista edellä

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Jordaniassa pelattava kolmen kiertueen yhteiskisa oli Ursula Wikströmilltä ( 74-69-68,-5) kahden viimeisen kierroksen osalta väkevää nousua. Lopulliseksi sijoitukseksi tuli 25.

Challenge Tourin, LET:n ja 50-vuotiaiden Staysure Tourin parhaiden pelaajien kolmen kierroksen kisan ykköseksi yli Hollannin Dan Huizing, jolle voitto oli tällä tasolla ensimmäinen. Englannin 24-vuotias Meghan MacLaren oli kokonaiskisan toinen ja ylivoimaisesti paras nainen seitsemän lyönnin marginaalilla.

Ursula Wikström laski avauskierroksella kärjen karkuun, mutta perjantaina alkanut kiri kesi loppuun. Sisääntulon kolme birkkua toivat kierrostulokseksi 68, jolla Wikström oli lopullisella tuloslistalla 25:s vain kolme naista edelläänn.

Palkintorahaa hän  kuittasi 3191 euroa.

”Tänään oli jo hyvää peliä. Kierroksen alussa hyökkäsin viheriöillä ehkä vähän turhankin agressiivisesti ja otin muutaman turhan kolmen putin greenin.

Mutta muuten pallo alkoi taas tottelemaan ja sain sen menemään reiälle sekä wedgellä, että putterilla”, Wikström kertasi päätöspäivän esitystään

Noora Komulainen pelasi kellontarkasti kolme kierrostaan tulokseen 72 (par), sijaluvuksi tulee 54:s, euroja 1165 euroa.

Ladies European Tourin pelaajia Jordaniassa oli mukana kolmasosa kaikista , yhteensä 41 pelaajaa.

LET:n seuraava kilpailu käydään huhtikuun lopulla Marokossa.