Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Paige Spiranac pysyy esillä vaikka parin alitukset ovat ammattilaisuralla harvinaisia
Getty Images

Etiketti tutuksi ihanan Paige Spiranacin vinkein

Paige Spiranac on luonut uskomattoman uran omaan pelitasoonsa nähden. Yksi maailman seuratuimmista golfareista ei ole yltänyt edes pääkiertueelle, mutta siitä huolimatta kirjoittaa kolumneja Golf Magazine -lehteen ja on esiintynyt useita kertoja suurimmissa golfjulkaisuissa.

Naisgolfin euro on vain joitain kymmeniä senttejä. Urheilumaailmassa tärkeintä on kiinnostavuus ja Paige Spiranac on todella taitanut sen luomisen. Kuvan kaunis yhdysvaltalainen hyppäsi julkisuuteen tekemällä trickshot -videoita. Hetkessä hänellä oli jo noin miljoona seuraajaa Instagramissa. 

Spiranac sai myös kutsun Dubai Ladies Mastersiin, jossa hän missasi cutin. Alemmilla kiertueilla Spiranac tienasi noin 8000 dollaria vuonna 2016, mutta lukuisat yhteistyösopimukset toivat kassaan paljon enemmän rahaa kuin parhaat pelaajat tienasivat kentällä. 

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

Want to play golf with me? Well now is your chance. @myrtlebeachgolf is running TWO separate contests where the winner will get to play golf with me and win other prizes! First is the Golf Is Great contest- winner will get 10k in cash plus a trip for three to Myrtle Beach in Fall 2018 for 4 days and 3 nights. I will join for one of the golf rounds! All you have to do is make a video (max 3 min) about why golf is great and send it into golfisgreat.com (link is in my bio). People will vote on their favorite video to win! Deadline is August 30th. Next is the Play with Paige(me) haha contest- Random selection and deadline is September 15th. 3 nights and 3 rounds of golf. One of those will be with me☺️ Plus $100 gift card to PGA Superstore and an outfitted by Short Par 4. If you have anymore questions, go visit @myrtlebeachgolf and send them a message! Hope to play golf with some of you soon☺️

Henkilön Paige Spiranac (@_paige.renee) jakama julkaisu Elo 14, 2018 kello 2.25 PDT

 

Sympaattinen Spiranac on herättänyt luonnollisesti kateutta ja pahennusta erityisesti naispelaajien piirissä. Sosiaalisen median myötä näkytyytensä ja rahansa tekevä Spiranac ei pärjää pelillisesti, mutta pieksee taloudellisesti suurimman osan hyvistäkin naispelaajista. 

Tämä osoittanee jälleen, että kaikessa urheilussa on loppujen lopuksi kyse kiinnostavuudesta. Spiranac saa ihmiset katsomaan videoitaan, vaikka puhuisi kynän terottamisesta. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole siitä, vaan Spiranac kertoo hyvin yksinkertaiset vinkit golfetiketin noudattamiseen! Tätä videota moni varmasti mielellään katsoisi myös green card -kurssilla. 

 

GoGolf suosittelee