Hyppää pääsisältöön

Espoon Golfseurassa vaihtuu jälleen toiminnanjohtaja

Espoon Golfseurassa puhaltavat jälleen uudet tuulet, sillä pari vuotta toiminnanjohtajan tehtävässä toiminut Maitta Kotaniemi-Rauramo on irtisanoutunut tehtävistään.

EGS sijaitsee Espoon Mynttilässä, kehä kolmosen varrella.

EGS sijaitsee Espoon Mynttilässä, kehä kolmosen varrella.

 

Maitta Kotaniemi-Rauramo aloitti EGS:ssä kesällä 2013. EGS:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Uotila kiitteli Kotaniemi-Rauramoa seuran kotisivuilla.

”Golftoimialalla on tapahtunut isoja muutoksia, jotka ovat näkyneet myös seuramme toiminnassa merkittävinä uudistuksina. Näissä Maitta on tehnyt suuren työn seuramme kehittämiseksi”, Uotila  kirjoitti.

”Maitan ratkaisu käynnistää seurassamme prosessin, jonka tavoitteena on luoda perinteisestä seuratoimintamallista poikkeava, tätä aikaa palveleva tapa toimia.”

Karvisesta vt. toiminnanjohtaja

EGS:n uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Kimmo Karvinen. Hän on pitkän linjan egs:läinen. Hän toimi kuluvan kauden seuran kapteenina.

”Espoo Golfin kehittämishankkeen vetäjänä Kimmo on perehtynyt golfiin toimialana ja seuramme menestymisen kannalta keskeisiin haasteisiin. Vuosikokouksessa tullaan kuulemaan esitys kehittämishankkeesta ja sen etenemisestä”, Uotila kirjoitti.

Aiemmin Karvinen on työskennellyt johtotehtävissä muun muassa Canonilla ja liikkeenjohdon konsulttina.