Hyppää pääsisältöön
Skrätz Tour by Sirene
GOGOLF

Esittelyssä Sirene Belek Skrä:tz Tourin yhteistyökumppanit

Sirene Belek Skrä:tz Tourilla pelataan takatiiltä ja tapellaan kovista palkinnoista. Tourin finaali ja Turkish Airlines Open European Tour -osakilpailu pelataan samaan aikaan Belekissä Turkissa. Matkan lisäksi kiertueella on jaossa huikeita tavarapalkintoja, jotka tarjoaa GoGolf ja kiertueen mahtavat yhteistyökumppanit!

Mizuno

Perinteikäs japanilaismerkki on parhaiten tunnettu laadukkaidsa rautamailoistaan. Mizuno tarjoaa myös laajan valikoiman golfbägejä ja muita golftarvikkeita. Jokaisessa Skrä:tz Tourin kisassa on jaossa muun muassa Mizunon tyylikkäitä bägejä!

J. Lindeberg

J. Lindebergin mallistoissa yhdistyy laatu, muodikkuus ja sporttisuus. Ruotsalaismerkki tarjoaa laajasti tarvikkeita myös golfareille. Jokaisessa Sirene Belek Skrä:tz Tourin kilpailussa jaetaan J. Lindebergin huipputuotteita palkintoina!

Woobs & Fellows

Turkulainen design- brändi Woobs on piristänyt suomalaisten arkea puusta valmistetuilla asusteilla jo yli kahden vuoden ajan. Kaikkia Woobs-tuotteita yhdistää yksilöllisyys, käytännöllisyys sekä rohkea materiaalien yhdistely. Jokaisessa Skrä:tz Tourin osakilpailussa jaetaan Woobsin huippu desing lasit palkintona!

SSP Golf

SSP Golfilla on yli 30 vuotta kokemusta urheilun ja terveyden parissa toimimisesta. SSP Golf tarjoaa patukoita, jotka on suunnattu nimenomaan golfareille. Herkulliset laatupatukat tarjoavat joka golfarille helpon välipalan kentällä, jotka auttavat sinua pitämään keskittymesi ja valmiustilasi huipussa koko kierroksen läpi. SSP Golf tarjoaa tänä vuonna kaikille GoGolfin kiertueille parhaat eväät!

Golf Resepti

Golfresepti on vuonna 1991 perustettu suomalainen golfalan yritys, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja kokeneet asiantuntijat tekevät jokaisesta golfelämyksestäsi ainutlaatuisen.  Yli 20-vuotinen toiminta golfalalla ja laaja verkostomme mahdollistaa yksilöllisten ja laadukkaasti räätälöityjen golfmatkojen toteuttamisen. Golfresepti tuottaa ja toteuttaa ainutlaatuisia golfmatkoja, räätälöi ja järjestää yritys- ja golftapahtumia.

 

Skrä:tz Tour starttaa 28.5 Espoon Golf Seurassa! Käy varmistamassa paikkasi täältä!