Hyppää pääsisältöön
Mika Asikainen lähtee tekemään Kotojärvi Golfille faceliftia
Mika Asikainen

Entinen liigakiekkoilija Kotojärvi Golfin johtoon

Kiekkotaustan omaava Mika Asikainen tulee astumaan Kotojärvi Golfin toimitusjohtajan pallille toukokuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetustoiminnasta tuttu Asikainen hyppää pestiin Hirvihaaran kentän opetustoiminnasta.

Kotojärvi Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. 27-reikäinen kenttä on ollut otsikoissa pienistä erimielisyyksistä vuosien varrella, mutta viimeiset pari vuotta kentällä tunnelma on ollut rauhallisempi. 

Kenttä ei välttämättä ole saavuttanut sijaintinsa ja tasonsa huomioon ottaen täyttä potentiaaliaan. Mika Asikainen ei lupaa vielä kuuta taivaalta, mutta lähtee kehittämään Kotojärveä kohti valoisampaa tulevaisuutta. 

"Kenttä on minulle tuttu junnujen kisoista, joita olen ollut seuraamassa. Tiedustelin paikkaa ja neuvotteluiden jälkeen olen valmis aloittamaan parin viikon kuluttua. Toistaiseksi ei kannata varmasti paljoa huudella tavoitteita ja metodeita, joilla lähdemme viemään asioita eteenpäin, mutta luonnollisesti kierrosmäärät ovat yksi tärkeimmistä mittareista", Asikainen pohtii. 

Asikainen tavoitettiin Costa Ballenasta Hirvihaaran junnujen kanssa. Lahdessa asuvat 42-vuotias on tullut tunnetuksi myös jääkiekkourastaan, jonka hän lopetti kolmekymppisenä. Hänen liigaurallaan kokemusta karttui muun muassa Jokereista ja Pelicansista. 

"Lapset olivat pieniä, joten päätin lopettaa jo melko ajoissa, ei ollut mitään loukkaantumisia. Golfia olen harrastanut jo pidempään ja sitä kautta oli luonnollista työllistyä myös alalle. Tuleva haaste on todella mielenkiintoinen ja lähden innoissani tavoittelemaan Kotojärvelle faceliftia ja kasvua." 

Pelioikeus Kotojärvelle maksaa 790 euroa. Arkipelioikeuden hinta on erittäin kilpailukykyinen: 395 euroa.

GoGolf suosittelee