Hyppää pääsisältöön
Bentleyn golfsetti lähtee vain 16 000 dollarilla
Bentley Golf

Ei ole pikkurahasta pulaa? Osta Bentleyn golfsetti!

Bentley on tunnettu luksusautoistaan. He myös palvelevat innokkaimpia fanejaan golfin puolella myyden todellista luksussettiä sadalle ensimmäiselle laadun ystävälle.

Bentley julkaisi edellisen kerran golfvarusteita vuonna 2016, joten ei ollut yllätys kun brändi laittoi myyntiin oman luksussettinsä vuodelle 2019. 

16 000 dollarin hintaan sisältyy bägi, puumailat, raudat ja putteri. Kaikki pitää tilata kustomoituna Bentleyn golfisivustolta. Mailat pitävät sisällään Bentlyn kruunun ja ovat ainakin ulkomuodoltaan todella kauniin näköisiä. 

Mailoissa on käytettyä titaniumia, ruostumatonta terästä ja muun muassa alumiinia. Mitään varsinaisia takeita setin todellisesta toimivuudesta kentällä ei luonnollisestikaan ole, sillä mailoja ei ole juuri nähty suurten julkaisujen testeissä. 

Settejä on valmistettu vain sata kappaletta. Se meneekö kuinka suuri osa pelikäyttöön ja kuinka suuri osa kokoelmiin on suuri mysteeri. Olisihan se kuitenkin aika päällikköratkaisu omistaa yksi Bentleyn sadasta golfkokoelmasetistä! 

Käy tilaamassa omasi täältä: Bentely Golf

GoGolf suosittelee