Eagle ja birdie käänsivät Tapio Pulkkasen pelin suunnan Keniassa

Tapio Pulkkaselle on tarjolla yhdeksän päivän aikana kahdeksan kisakierrosta

ET:n kahdessa Nairobin kisassa pelataan kahdeksan kisakierrosta yhdeksän päivän aikana. Kalle Samoojan kierros käynnistyy kello 11.20

Tapio Pulkkasen startti Kenya Openiin oli kaikkea muuta kuin toivotun kaltainen. Kolme bogia viiteen reikään, sijoitus aamupäivän pelaajista häntäpäässä. Yhdeksikön jäkeen hän oli samassa tilanteessa., kunnes…
Birdie kympillä ja 11:n eagle (par-5) nostivat hänet vartissa tuloslistan keskivaiheille.

Kalenterivuoden aikana Hattu-Tapio on päässyt jatkoon neljässä kilpailussaan vain ensimmäisessä. Abu Dhabissa hän oli 41.
Kierroksen ollessa aamupäivän pelaajienkin osalta vielä kesken,  kärkipäässä on rutinoituneita ET:n pelaajia tuloksella -5.

Videolla vuoden 2019 materiaalia, voittaja Guido Migliozzi esittää luovuuttaan.

Pelaajakatras on Kenian syrjäisen sijainnin ja pienen potin ( miljoona euroa) johdosta tavanomaista vaatimattompi.
Vastaavasti kahden samalla Karen Country Clubilla pelattavan kisan välissä on vain yksi välipäivä, joten seuraavan viikon perjantaihin mennessä Keniassa juhlitaan kahden eri kisan voittajia.

Kaudella 2019 samalla kentällä ET:n kisassa kuudenneksi sijoittunut Kalle Samooja starttaa kierrokselleen kello 11.20

Elisa Viihde Viaplay televisioi kilpailun suorana. Torstaina lähetystä ei poikkeuksellisesti ole saatavilla