Hyppää pääsisältöön

Dominikaaninen Tasavalta

Karibian kauneinta golfia

Dominikaaninen tasavalta

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Täydellinen ilmasto ja maailmanluokan golfkentät lyövät kättä Dominikaanisessa tasavallassa. Maan 26:ta kenttää ovat olleet suunnittelemassa mm. Robert Trent Jones Sr., Pete Dye kuin Jack Nicklaus. Amerikkalaisten lomaparatiisissa huippukentiltä löytyy myös monien julkkisten ja liike-elämän kovien nimien loma-asuntoja. Dominikaaninen tasavalta on valittu Etelä-Amerikan ja Karibian parhaaksi golfkohteeksi vuodesta toiseen.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Kovin turistisesonki on joulukuun puolestavälistä aina helmikuun loppuun. Maalis-heinäkuussa matkat ovat edullisempia, ja sää on edelleen golfarille hyvä.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Dominikaaninen tasavalta on vastakohtien saari. Loputtomille valkoisille hiekkarannoille, palmupuille ja korkealuokkaisille hotelleille vastakohdan tarjoavat pohjoisosan vuoristo vesiputouksineen sekä pienet syrjäkylät värikkäine taloineen. Tältä saarelta löytyy kaikkea niin seikkailijalle kuin auringonpalvojalle. Kohde soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Golfkenttiä Dominikaanisessa Tasavallassa

  1. Barcelo Lakes Course
  2. Corales Golf
  3. La Cana
  4. Punta Espada
  5. Teeth of the Dog

Hotelli golfareille

Bahia Principe

Houkuttelevempaa kohdetta Karibialta on vaikea löytää. Karibianmeren rannalla sijaitseva Bahia Principe hotelli tarjoaa golfarille kaiken mitä lomalta voi toivoa. Golfia Karibianmeren rannalla, trooppisia puistoja, hiekkarantoja ja upeita maisemia. La Romana -golfkentältä löytyy 9-reikäinen kenttä sekä tänä vuonna valmistuva 18-reikäinen täysimittainen kenttä. 

Viiden tähden luxus-hotellista löytyy jopa kuusi ravintolaa, baareja, spa, disco, upea hiekkaranta sekä virkistäviä uima-altaita. Golfkierroksen jälkeen on ihanaa rentoutua hotellilla. 

Lue lisää

Faktoja unelmien kohteesta

Eksoottinen luonto

Valkoisia hiekkarantoja, turkoosia vettä, palmuja, kansallispuistoja ja vuoristoja.. Dominikaanisen Tasavallan luonto on upea.

Monipuolinen kulttuuri

Dominikaanisessa Tasavallassa monipuolinen kulttuuri näkyy kaikessa, vaikutteita on mm. Espanjasta, Afrikasta, Ranskasta ja Arawakeilta. Afrikkalainen perinne näkyy musiikissa, merengue on tärkeä osa kulttuuria. 

Hintataso

Suomeen verrattuna edullinen, vaikka lennot ovat usein hintavia Dominikaanisessa Tasavallassa voi pärjätä pienelläkin budjetilla. 

Aikaero

-6 h

Osallistu Destinations Tourille ja voita green fee + majoituspaketti Dominikaaniseen Tasavaltaan

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.