Hyppää pääsisältöön

Destinations Tour on golfmatkailijan unelmakiertue

GoGolf Destinations Tour on ylivoimaisesti kesän paras golfmatkatapahtuma. Kahden osakilpailun kiertueella on jaossa green fee + majoituspaketteja eri kohteisiin ympäri maailman.

Destinations Tourilla kierroksen jälkeen ei ynnäillä bogipisteitä tai lasketa lyöntejä, vaan kilpailu koostuu ainoastaan erikoiskilpailuista.

Samalla kun golfari pelaa kierroksen golfia, hän tutustuu 18 kohteeseen. Jokaiseen niistä hän voi voittaa green fee- ja majoituspaketin. Reiät on muotoiltu isäntäkohteensa näköisiksi.

Kaikentasoiset golfarit ovat tervetulleita Destination's Tourin tapahtumiin. GoGolfin suunnittelemat erikoiskilpailut varmistavat sen, että kaikilla on mahdollisuus voittaa. Luvassa on siis muunkinlaisia erikoiskilpailuja kuin perinteisiä pisin draivi- ja lähimmäs lippua -kisoja.

 

Golf- ja majoituspaketteja on jaossa Portugaliin, Thaimaahan, Italiaan, Espanjaan, Sloveniaan, Japaniin, Pietariin, Argentiinaan, Turkkiin ja Dominikaaniseen Tasavaltaan. Yhdestä maasta voi tulla useita kohteita, kiertueen pääyhteistyökumppani on Portugalissa sijaitseva, upea Troia Golf.

Kisaviikonlopun aikana pelaajilla on myös mahdollisuus ostaa kohteisiin erikoishintaisia matkatarjouksia.

Kisamaksuun sisältää lounas, give away, rangepoletti sekä parhaimmassa tapauksessa elämäsi golfmatkan. Gogolfareille kisamaksu on 20 euroa edullisempi kuin muille. Tätä ei kannata missata!

Ilmoittaudu mukaan heti