Hyppää pääsisältöön

Costa Brava

Gourmet kohtaa golfin

Costa Brava

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Costa Brava on jäänyt viime vuosina syyttä suotta vähälle huomiolle. Alueella on kymmenkunta erinomaista golfkenttää, kaunis vehreä luonto sekä kentillä tilaa pelata. Sekä Finnair että Norwegian lentävät suoraan Costa Bravan lähimmälle kansainväliselle lentokentälle Barcelonaan. Sieltä on reippaan tunnin ajo Costa Bravan rannikkoalueelle ja sen golfkohteisiin.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Golfia voi pelata ympäri vuoden, mutta kesällä lämpötila voi tuntua jo hieman liian kuumalta. Paras aika matkustaa on syyskuusta aina kesäkuun puoliväliin. Talvella joulu–tammikuu voivat olla aamuisin viileitä, mutta päivällä lämpötila nousee jo mukavaksi.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Costa Brava on tunnettu kilometrien pituisista kultaisista rannoistaan. Alue tarjoaa monia aktiviteetteja sekä ravintoloita ja viihdettä. Costa Bravassa on yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista Marineland Cataluña. Täältä löytyy myös monia Michelin-tähdillä palkittuja ravintoloita.

Golfreissulle Costa Bravaan?

Nyt Short Break -matkalle loistavalla hinta/laatusuhteella Espanjan parhaimpaan golfkohteeseen. Erinomainen golfpaketti PGA Catalunyan omistamiin, huippulaadukkaisiin Residence -lomahuoneistoihin tai villoihin. Yksinoikeudella Golfreseptistä. Valitse lähtöpäivä ja lennot oman kalenterisi mukaan, me hoidamme loput.

Matkaan sisältyy:
Majoitus neljän tai kuuden hengen PGA Catalunyan Residence -lomahuoneistoissa tai villoissa, aamiaiset klubitalolla ja päivägreenfee kolmeksi päiväksi PGA:n kentille. 

Hinta alkaen 470 €

Lue lisää ja varaa matka

Miksi Costa Bravaan?

Hyvät yhteydet

Finnair ja Norwegian lentävät suoraan Helsingistä Costa Bravan lähimmälle kentälle suoraan muutamassa tunnissa. Barcelonan kautta pääsee myös kätevästi perille, ajoaika Barcelonasta Costa Bravaan on n. 2 tuntia.

Rantalomalle

Costa Brava on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, golfkierroksen jälkeen voit siis rentoutua meren äärellä. Rannikko ulottuu aina Ranskan rajalle saakka.

Costa Bravan golfkenttiä
  1. PGA Catalunya
  2. Emporda
  3. La Costa
  4. Peralada
Katalonian keittiön herkut

Herkkusuille Costa Brava on täydellinen kohde, tuoreet raaka-aineet ja paikalliset herkut takaavat makuelämyksiä. 

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.