Hyppää pääsisältöön
David Law voitti ensimmäistä kertaa European Tourilla
Getty Images

Challenge Tourilta voittajaksi! David Law otti pokaalin upealla eaglella

Australiassa käyti Vic Open päättyi tasaisessa kilpailussa skottijuhliin. Voiton korjasi Challenge Tourin niukasti läpäissyt David Law, joka lopetti kisan jäätävään eagleen.

Kun kisoja ratkaistaa ovat eaglet yleensä hyvin tervetulleita. Erityisesti todella tasaisessa kilpailussa ja viimeisellä reiällä! David Law teki juuri sen mitä täytyi ja laittoi hybridinsä par-vitosella pariin metriin, upotti puttinsa ja siirtyi klubille odottamaan mihin hänen tuloksensa riittää. 

Hetkeä myöhemmin kävi ilmi, ettei kukaan onnistu vastaamaan tulokseen. Skotti oli itsekin hämmentynyt. Voittotulos oli lopulta -18 kun viimeinen kierros skotilta sujui 66 lyönnillä (-6). Toiseksi jäänyt aussikaksikko jäi yhden lyönnin päähän. 

 

"Tämä oli jotain mitä en osannut odottaa. Jo se, että pääsen pelaamana täällä (European Tour) on minulle kunnia-asia, mutta voittaa kilpailu on unelmien täyttymys", 27-vuotias tunteili. 

Hän nousi Challenge Tourilta European Tourille sijoittuen rankingin 14:nneksi kun 15 parasta sai paikan. Law voitti viime kaudella kotimaassaan käydyn Scottish Hydro Challengen. 

Voitosta hän kuittasi komeat 156 000 euroa ja 270 R2D -pistettä. 

Toiseksi jääneet aussit Brad Kennedy ja Wade Ormsby hävisivät yhdellä lyönnillä. 

 

GoGolf suosittelee