Hyppää pääsisältöön
Callawayn toimitusjohtaja Neil Howie ja European Tourin toimitusjohtaja Keith Pelley kertoivat uusista yhteistyökuvioista.
Getty Images

Callawaystä European Tourin virallinen yhteistyökumppani

Callaway Golf ja European Tour ovat solmineet yhteistyökumppanuuden. Aiemmin kiertueen virallinen välinesponsori oli Titleist.

Yhdysvaltalainen välinevalmistaja Callaway Golf ja European Tour ovat aloittaneet yhteistyön, mikä tarkoittaa sitä, että Callawaystä tulee kiertueen virallinen draiveri-, golfpallo-, kenkä ja bägikumppani.

Callawayn omistama putterimerkki Odyssey on puolestaan virallinen putterimerkki. Tämä näkyy jo kiertueen sivulla siten, että tuloksissa ja rahalistalla näkyy Odysseyn logo sellaisten pelaajien kohdalla, joilla on sopimus kyseisen putterimerkin kanssa.

Aiemmin kiertueella oli sopimus Titleistin kanssa. Tämä näkyi kiertueen sivuilla siten, että Titleistin palloilla pelaavien golfarien nimen perässä näkyi sen logo.

Suomalaisista Odysseyn putterilla pelaavat Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja

Tahot ryhtyvät harjoittamaan myös sisältöyhteistyötä, sillä Callawayn ja sen omistamien merkkien tuotteet alkavat näkyä kiertueen digitaalisissa kanavissa.

Yhteistyö käynnistyi tällä viikolla pelattavan Abu Dhabin kilpailun yhteydessä.

European Tourin kilpailut näyttää suorina lähetyksinä Viasat ja Viaplay

GoGolf suosittelee