Hyppää pääsisältöön
Bryson DeChambeau uppoutuessa tekemään laskelmiaan aika menettää hänelle merkityksensä ja pelikaverit kihisevät raivosta
Getty Images

Bryson vastasi huonoon käytökseensä: "Olen intohimoinen pelaaja"

Bryson Dechambeaun haastatteluita ja kommentteja kuuntelemalla voi hyvin huomata, että kyseessä on fiksu mies. Bryson sanoo juuri ne sanat, jotka kuuluvat tilanteeseen.

Bryson Dechambeaun älykkyyosamäärä lienee yksi korkeimmista PGA Tourilla. Julkisuuskuvaa tuli kuitenkin hidastakin peliä suurempi tahra kun videot menivät julki, joissa hän pahoinpiteli kenttää ja harjoitusviheriötä. 

25-vuotiaalla riitti selitettävää, joten hän otti Twitterin käteensä ja lähetti terveiset kaikille asianosaisille: 

Twiiteissään hän kertoo kuinka hän pyytää kaikilta anteeksi ja kertoo olevansa intohimoinen pelaaja, joka etsii jatkuvasti tapoja kehittyä paremmaksi. Hän kertoo, ettei ole täydellinen, mutta kunnioittaa kentänhoitajia ja lajia aikoen kehittyä myös siinä paremmaksi. 

Dechambeaun vierailulla European Tourilla hänen kommenttiensa aitoudesta pystyi olemaan monesti montaa mieltä. Hän kehui European Touria, Dubain ja Saudi-Arabian kisoja ja kohteita niin vuolaasti, että valaistuneet kuulijat osasivat varmasti lukea rivien välistä dollarien virtaamisen miehen pankkitilille. 

Tällä kertaa Dechambeaun kriisiviestintä tuntuu olevan koruttoman tehokasta ja tiivistä. On kuitenkin helppo uskoa, että kyseessä on sen verran fiksu mies, ettei golfkentät enää pitkään aikaa saa tuntea Dechambeaun vihaa. 

GoGolf suosittelee