Hyppää pääsisältöön
Bryson Dechambeausta on paljastunut golfkenttien pahoinpitelijä
Getty Images

Bryson Dechambeaun pimeä puoli: "heittäkää hänet ulos kiertueelta"

Bryson Dechambeau antaa haastatteluissa ja kameroiden ollessa päällä itsestään todella herrasmiesmäisen kuvan. Totuus on kuitenkin pelin oikutellessa jotain ihan muuta.

Sergio Garcia diskattiin Saudi-Arabian kilpailusta huonon käytöksen takia. Bryson Dechambeau oli samassa kisassa mukana sijoittuen kuudenneksi. Herrasmiesmäisesti kaikkea maan ja taivaan välillä kehuneesta Dechambeausta sai jälleen todella sympaattisen kuvan. Toki hänen naurettavan hidas pelinsä ärsytti suurinta osaa katsojista. 

Hienojen otteiden jälkeen kaukana kotimaastaan paluu arkeen ei ole sujunut toivotulla tavalla. Maailmanlistan vitonen on parhaillaan Meksikossa käytävässä WGC-kisassa sijalla 63 tuloksellaan +6. Viime viikolla Genesis Openissa jakoi 15:ttä sijaa. 

Kameroiden ulkopuolella pelanneesta 25-vuotiaasta on vuotanut sosiaaliseen mediaan videoita, joissa kiukuttelu on lähtenyt "hieman lapasesta". DeChambeau vetäisi Genesis Openissa ison turpeen bunkkerin vierestä (video alla) 

Eikä tässä vielä kaikki. Meksikossa Dechambeau antoi oman näkemyksensä viheriöstä lyömällä siihen putterilla ison reiän: 

Siitä sitten ylläpitämään herrasmiehen mainetta. Ei muuta kuin huolellisempaa valmistautumista ja positiivisempia lausuntoja! Kuten Twitterissä ensimmäinen vastaus kuului: 

 

GoGolf suosittelee