Brandon Stone uusinnan kautta voittoon Etelä-Afrikassa – Roope Kakko 37.

Brandon Stone on löytänyt erinomaisen vireen:. Dubain toisen ja Qatarin seitsemännen sijan jatkoksi hän kuittasi kotimaastaan Etelä-Afrikasta CT:n kisan ykköstilan uusinnan jälkeen

European Tourillakin loistanut isäntämaan Brandon Stone oli paras neljän miehen uusinnassa Limpopo Championshipissa

Isäntämaan pelaajat olivat loppusuoralla selvästi vieraita kovempia Sunshine Tourin ja CT:n kauden ensimmäisessä yhteiskilpailussa.
European Tourilla Scottish Openin voittanut, Omanissa 2020 (Sami Välimäelle uusintatappio) ja Dubaissa 2021 toiseksi sijoittunut Brandon Stone hallitsi Limpopo Championshipia viimeisen kierroksen sisääntulon alussa.
Lyhyt synkkä hetki ja kolme bogia pudottivat hänet jakamaan kärkipaikkaa.

Uusintaan lähtivät isäntämaan pelaajista Stonen (-8) lisäksi Daniel van Tonder, Oliver Bekker sekä Hennie du Blessis.
Maailmanlistalla kuluvan vuoden aikana jo yli sata sijaa 98:ksi noussut Stone kylmäsi muiden mahdollisuudet  birdiellään napaten kahdelle Tourille laskettavan voiton.

Viimeistään tämä varmistaa hänen osanotto-oikeutensa myös PGA Championshipiin. Maailmanlistallakin Stone kipuaa 80:n ensimmäisen joukkoon

Erot kärjen ja keskiryhmän välillä jäivät Euphoria Golf Clubilla todella pieniksi.
Roope Kakko (71-69-73-75, par) olisi kahden ensimäisen kierroksen tulostahdillaan yltänyt uusintaan.
Kahdeksan lyöntiä nelikolle hävinnyt Kakko jäi sijaluvulle 37:s ansaiten 1430 euroa.

Oliver Lindell (293,+5) oli kolmannen kierroksen kuudennen reiän jälkeen yhteensä viisi alle ja 12. Kierroksen toinen puoli pudotti hänet kelkasta, sijaluku on 56:s ja ansiot 837 euroa.
CT:n kauden toinen kisa pelataan loppuviikosta Etelä-Afrikan Kapkaupungissa.