Hyppää pääsisältöön

Bom Sucesso

Portugalin Silver Coastilla, Lissabonin kupeessa sijaitseva Bom Sucesso isännöi GoGolfin Senior -kiertueen finaalia lokakuussa ja on loistava kohde lyhyelle tai pitkälle golflomalle

Golflomalle Bom Sucessoon

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Silver Coast on luonut itselleen maineen paikkana, jonka kentät jokaisen golfarin on elämänsä aikana pelattava. Bom Sucesso on golfresortti, jonka lähettyvillä on useita laadukkaita golfkenttiä. 

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Golfmatkojen osalta maalis-toukokuu sekä syys-marraskuu ovat parhaat ajankohtia. Alkukeväästä sää voi olla hieman viileä, mutta kesä-heinäkuussa nousevat hintojen lisäksi myös lämpötilat: kesällä lämpötila on tasaisesti lähellä 30 astetta.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Silver Coast on jo vuosia tunnettu surffareiden paratiisina. Parhaat hiekkarannat löytyvät Penichen alueen läheisyydestä. Suosittu vierailukohde, Óbidoksen keskiaikainen linna, on yksi Portugalin seitsemästä ihmeestä. Alueelta löytyy viinitiloja ja erinomaisia valkoviinejä. 

Osallistu Bom Sucesso Senior Tour by Terveystalo -kiertueelle ja voita paikka Bom Sucesson golfmatkalle

Bom Sucesson reissu haussa?

Miksi Bom Sucessoon?

Hintataso

Suomeen verrattuna edullinen

Hyvät yhteydet

TAP Portugal ja Finnair lentävät Helsingistä suoraan Lissaboniin, josta on alle tunnin ajomatka Bom Sucessoon.

Paras aika matkustaa?

Paras ajankohta golfmatkalle on maalis-toukokuu ja syys-marraskuu. Kuumuudesta nauttivat voivat golfata myös kesä-elokuussa, jolloin lämpötila on n. 30 astetta.

Euroopan parhaimpia golfkenttiä

Silver Coastin alueella on useita arvostettuja kenttiä.

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.