Hyppää pääsisältöön

Viikon asu: Woobs aurinkolasit

Turkulainen design- brändi Woobs on piristänyt suomalaisten arkea puusta valmistetuilla asusteilla jo yli kahden vuoden ajan. Kaikkia Woobs-tuotteita yhdistää yksilöllisyys, käytännöllisyys sekä rohkea materiaalien yhdistely.

Woobs sai alkunsa, kun yrityksen päämuotoilija, Samuli Eeva, kaipasi pukeutumiseensa persoonallisia yksityiskohtia. Puu materiaalina oli ollut Samulille tuttu jo lapsuuden työpajoilta lähtien, joten puu valinta materiaaliksi oli luonteva valinta. Woobsin ensimmäiset puusta valmistetut aurinkolasit näkivät päivänvaloa alkuvuonna 2015. Jo alusta alkaen oli selvää, että tuotteissa vaalitaan ulkonäön lisäksi laatua, joten aurinkolasien linsseiksi valokoituivat polarisoidut, 100% UV-suojatut linssit. Puumateriaalina Woobs käyttävät laajaa skaalaa eri puulajikkeita trooppisesta eebenpuusta kotimaiseen tammeen. Kaikki puumateriaali, joka ei ole kotimaista, on peräisin huonekaluteollisuuden jäämäpaloista.


Woobsin valikoima on laajentunut hurjaa vauhtia, ja tällähetkellä valikoimasta löydät puisia aurinkolaseja, kelloja, koruja, rusetteja ja muita asusteita. Tuotteiden design on samaanaikaan trendikästä ja ajatonta. Esimerkiksi aurinkolasimallistosta löydät klassisten mallien lisäksi hyvin ajankohtaiset, trendien aallonharjalla ratsastavat mallit.

Vannoutuneena golfarina Woobsin pääsuunnittelija Samuli vakuuttaa, että Woobsin aurinkolasit ovat ykkösvalinta golf-kentälle. Erittäin kevyet ja polarisoidut Woobs-aurinkolasit takaavat sen, että kierroksen aikana sinun ei tarvitse huolehtia muuta kuin lyöntien tarkkuudesta. Ja mikä parasta, olet kenties kenttien tyylikkäin pelaaja! Golf-kierroksen lomassa voit kurkata kelloa upeasta Cloud-kellosta, jonka kellotaulu on valmistettu kirsikkapuusta tai eebenpuusta.

Hanki omasi tästä: www.woobs.fi

Woobsin kauniit kellot ovat äitienpäivänä normaalihinnasta -20%

Maagisen hyvät Magic housut by Daily Sports

Daily Sports jälleenmyyntiliikkeissä vietetään tällä viikolla Magic-viikkoa (22-31.5.2017), jolloin jokainen Magic-housuja sovittava nainen osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa itselleen Magic-housut ja Renata-paidan.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvontaan sata Bridgestone Lady pallotusinaa.  Kipin kapin kauppaan, vielä ehdit! Liikkeet löydät täältä

Magic pants (hinta n. 99 €), kengät Kankura Oporto Lady 2 (hinta n. 150 €)

Itse käytän Magic housuja muuallakin kuin kentällä. Älyttömän joustavat ja mukavat päällä.

Perjantaina stailataan muuten Daily Sportsin tuotteilla ihana Crisse. Stailauksesta tulossa myös video.

www.dailysports.com

GoGolfin uusin lehti - kurkkaa mitä tapahtui muotikuvauksien kulissien takana

GoGolfin uusin lehti tuli ulos viime viikolla. Kai olet jo saanut oman luettavaksesi?

Lehden sisältä löydät tämän kesän kuuminta muotia. Sain kunnian suunnitella lehteen yhdessä päätoimittajamme Jussin kanssa monen sivun muotijutun, ja siitä tuli mielettömän hyvä!

Kävimme Aleksin (kuvaaja), Helin (kampaaja) ja Samun (malli) kanssa Hirsala Golfissa kuvaamassa ja meillä oli super hauska päivä! Tässä vähän behind the scenes kuvamateriaalia:

Helin suosikkituotteisiin kuuluvat nämä ihanuudet:

Jos et ole vielä saannut lehteä, saat sen lähimmästä lehtipisteestäsi tai meidän verkkokaupasta.

Mukana muotijutussa: Kankura Golf, Puma, Abaus, Daily Sport, Ping ja Novelle

Kukkaiskuosia ja taikahousuja Daily Sportsilta - voita stailauskeikka kanssani

GoGolfin Viikon asu koostuu ruotsalaismerkki Daily Sportsin vaatteista. Laadukkaat golfvaatteet eivät häiritse lyöntiä vaan tekevät pelaamisesta mukavampaa. Kivat kuosit ja värit piristävät päivää.

Daily Sportsin värikäs asukokonaisuus näyttää ja tuntuu hyvältä päältä. Nämä vaatteet sopivat tyylikkäille, aktiivisille ja iloisille naisille. Magic High Water housut ovat supermukavat päällä ja toimivat kentällä loistavasti – kangas on joustavaa ja hengittävää.

Uskalla käyttää väriä ja yhdistellä kuoseja! Kun vaatteiden värimaailma on yhtenäinen, sulautuvat eri kuositkin tyylikkäästi asukokonaisuudeksi.

Fiksut golfvaatteet suojaavat ihoa liialta auringolta. Daily Sportsin ihanan kevyt hattu varjostaa silmiä sopivasti, kun katsot pallon lentävän lipulle!


Kuvat: Hanna Jusikainen

Hanki tänäkin keväänä uusia vaatteita kentälle vaikka vain siksi, että ne näyttävät todella hyviltä!

www.dailysports.com

Daily Sports viettää nyt 22–31.5.2017 Magic viikkoa heidän jälleenmyytiliikkeissä. Jolloin jokainen Magic tuotteita sovittava henkilö osallistuu halutessaan arvontaan. Palkintoina jokaisessa jälleenmyytiliikkeessä arvotaan Magic alaosa + Renata paita. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvontaan sata Bridgestone Lady pallotusinaa. Lisäksi viikon aikana 20% alennus Magic tuotteista. Kipin kapin kauppaan!

Tässä pientä makua videomuodossa muista Daily Sportsin vaatteista:

 

Tykkää meistä Facebookissa ja käy kommentoimassa tätä juttua, niin voit voittaa minun stailaamani asun juuri sinulle! Stailaus tapahtuu perjantaina 26.5.2017. Huomioithan että, kuvauspäivästä tehdään juttu GoGolfin kanaviin ja kuvia saatetaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

Voittaja on valittu, onneksi olkoon Crisse Raitokoski!

Voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen mailiini hanna@gogolf.fi

Ole mukana kisassa myös Instagramissa @gogolffi !

Onnea arvontaan!

Stailauskeikka J. Lindebergin luona

Toinen stailauskeikka on onnistuneesti takana, kun Petri Tamminen stailattiin J. Lindebergin vaatteilla. 

J.Lindeberg on ehdottomasti yksi suosikki brändeistäni. Petri oli helppo stailata ja lopputulos on mielestäni kerrassaan loistava.

Petrille valittiin lopulta valkoiset tyylikkäät housut sekä hihaton neule.  Neuleen alle puettiin punainen pitkähihainen paita. Asukokonaisuuden kruunassi valkoinen raikas lippis sekä valkoinen miehekäs vyö.

Tässä on video stailauspäivästä katsottavaksi:

Lisää stailauksia tulossa piakkoin. Mikäli olet kiinnostunut stailattavana olemisesta, niin seuraa ihmeessä GoGolfin Facebook-sivuja. Seuraava stailaushaku laitetaan käyntiin jo heti alkuviikosta. 

J.Lindebergistä lisää täällä: www.jlindeberg.com

J Lindeberg on GoGolf Skrätz Tourin kumppani.

Katso tästä Kirsin voittama Puma stailaus

GoGolfin ensimmäisen stailaukseen voitti itselleen Kirsi Kuntsi.

Stailaus tehtiin Golf Balancen Vantaan myymälässä, jossa Puman valikoima on todella hyvä. 

Kirsille valittiin Pumalta ihanat pinkit kevyet ja liikkuvat sortsit, tummansininen hihaton pikee, pinkein yksityiskohdin sekä kaunis tumma neule.

Lisäsi Kirsi sai myös makean harmaan lippiksen pinkkien yksityiskohtien kera.  

Tässä vielä video meidän upeasta päivästä. 

Otan mielelläni vastaan palautetta ja ideoita uusista brändeistä. -> hanna at gogolf.fi