Hyppää pääsisältöön

Blogit

29.11.2018
Juha Saarinen

HALLIKAUDEN ALUSSA on hyvä palauttaa mieleen viime kesän golfkierrokset ja miettiä, mitä osa-alueita pitäisi kehittää. Tässä jutussa kerromme asioita, joilla voi helpottaa uuden oppimista.

7.8.2018
Paul "Pali" Geitel

Kesä on ollut kiireistä aikaa myös hickorygolfaajilla. Lajin mestaruuksia on ratkottu ympäri Eurooppaa ja erilaisia hickorytapahtumia on riittänyt runsaasti.

SM-kilpailut Ilkka Jokisen ylivoimaa

17.7.2018
Juha Saarinen

Lyöntiin valmistautumisella on suuri merkitys golflyönnin onnistumiseen. Samanlaisena toistuvat rutiinit lisäävät onnistumisia, kun taas pallolle jämähtäminen johtaa yleensä huonoon lopputulokseen.

15.5.2018
Juha Saarinen

Golfin huipulla tilastot toimivat tärkeänä työvälineenä oman pelin kehittämiselle, mutta myös klubipelaaja voi hyötyä niistä, kunhan hän tilastoi oikeita asioita.

11.5.2018
Paul "Pali" Geitel

Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattiin Euroopan ja Yhdysvaltojen Freedman Cup eli hickory golfin Ryder Cup. Kisakenttä oli upea Castelconturbian Golf Club, Italiassa.

7.4.2018
Jussi Miettinen

MASTERS TOURNAMENT konkretisoi monelle, että golfkauden alku on lähellä. Itse pääsin tänään täräyttämään ilmoille ensimmäiset lyönnit ruoholta.