Hyppää pääsisältöön
Big Bang Tour
GOGOLF

Big Bang Tour Kytäjä loppuunmyyty - muilla kiertueilla tilaa

Big Bang Tourin ensimmäinen osakilpailumme Kytäjällä on nyt loppuunmyyty. Goddess, Senior ja Skrä:tz Toureilla vielä tilaa. Katso alta seuraavat kilpailumme.

 

Big Bangin kiertueet alkavat todenteolla ensi lauantaina. Seuraavat kiertuekilpailumme ovat:

26.5.2017 Senior Tour by Terveystalo, Peuramaa Golf, Kirkkonummi

Oletko mieleltäsi nuori, vaikka golfissa oletkin saavuttanut jo seniori-iän? Siinä tapauksessa ota osaa GoGolfin uudelle Terveystalo Senior Tourille. Se pitää sinut nuorena pitkään. Tällä tourilla pelaat rentoa golfia laadukkailla kentillä ympäri Suomen. Jokaisesta kilpailusta yksi pelaaja voittaa unelmamatkan Portugalin Bom Successoon.

Varaa osallistumisesi täältä! 

27.5.2017 GoGolf Goddess Tour Kanavagolf, Vääksy

Upea uusi naistenkiertueemme! Tule nauttimaan ja pelaamaan huippuseurassa. Voittajalle kutsu Thaimaan finaalimatkalle. Palkintopöydän varustaa mm. Cobra, Woobs & Fellows,  Lierac, Bridgestone ja moni muu!

Buukkaa osallistumisesi täältä!

28.5.2017 Skrä:tz Tour, Espoo Golf (EGS)

Serious but not seriously –  Tätä on GoGolfin Skrätz Tour tosigolfareille. Testaa tasosi ja haasta muut Suomen parhaat klubigolfarit.
Tällä kiertueella pelataan takatiiltä ja tapellaan kovista palkinnoista. Tourin finaali ja Turkish Airlines Open European Tour -osakilpailu pelataan samaan aikaan Belekissä Turkissa.
Yksi sarja: Skrä:tz. Naiset sininen tii, miehet valkoinen tii.

Buukkaa osallistumisesi täältä!

3.6.2017 Destinations Tour, Nordcenter, Åminnefors

Jos tuntuu, että olet nähnyt ja kokenut golfin parissa kaiken, GoGolfin Destinations Tour on sinua varten. Vai oletko ennen ollut golfkilpailussa, jossa on jaossa muun muassa majoitukset ja green feet sekä Dominikaaniseen tasavaltaan että Argentiinaan?

Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa majoituksen ja green feet kahdelle tähän huikeaan kohteeseen.

Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pidetään oma erikoiskilpailunsa. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta.

Varaa osallistumisesi täältä!

11.6.2017 Big Bang Tour, Pickala Golf, Siuntio

Big Bang -kilpailut ovat kauden parhaita tapahtumia! Jokaisesta kilpailusta yksi pelaaja kutsutaan syksyllä 2017 järjestettävälle Big Bang -matkalle, joka suuntautuu Espanjan Kataloniassa sijaitsevaan Costa Dauradaan. Matkalla pelataan kiertueen finaalikilpailu.

Matkan lisäksi kiertueella on jaossa huikeita tavarapalkintoja, jotka tarjoaa GoGolf ja kiertueen mahtavat yhteistyökumppanit. Kilpailuissa pelataan eri pelimuodoilla ja nautitaan yhdessäolosta. Kisoissa on paljon erikoiskilpailuja yllätyspalkintoineen. Kisoja pelataan huippukentillä, kuten Kytäjällä, Pickallassa, Tahkolla ja Kanava Golfissa.

#BigBang #ForTheWin #CostaDaurada #Cambrils #Kytäjä #PickalaGolf #Himos #VuosaariGolf #EGS #Tahko #KanavaGolf

Buukkaa osallistumisesi täältä!

 

 

GoGolf suosittelee