Hyppää pääsisältöön

Belek

Sirene Belek Golf on paratiisi Turkin eteläosassa Välimeren rannalla

Golflomalle Belekiin

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Belekistä on kasvanut golfareille todellinen paratiisi. Peräti 14 tasokasta golfkenttää sekä korkeatasoiset hotellit luovat huippuolosuhteet niin klubi- kuin ammattilaisgolfarille. Antalya Golfin yhteydessä sijaitseva korkealuokkainen hotelli Sirene Belek sekä sen spa- ja allasalueet ovat palveluiltaan kärkiluokkaa.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Golfkentät ovat avoinna ympäri vuoden, mutta paras aika matkustaa on syys-kesäkuussa. Kesällä lämpöti- la voi olla hieman turhan korkea, mutta golfkentät ovat silloinkin huippukunnossa. Talviset aamut joulu-tammikuussa voivat olla melko viileitä, mutta päivälämpötila on yleensä suomalaiseen makuun sopiva.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Belek on golfin lisäksi tunnettu hiekkarannoistaan ja tyylikkäistä all-inclusive hotelleistaan. Täällä voi treenata ja rentoutua, syödä hyvin ja terveellisesti, nauttia hamam- ja spa-hoidoista tai arkisesta kävelystä läheisessä Antalyan kaupungissa. 

Osallistu Sirene Belek Skrä:tz Tourille ja voita paikka SCR pelaajien golfreissulle Belekiin

Miksi Belekiin?

Huikeat mahdollisuudet golfin

Belek on todellinen golfareiden paratiiisi, sieltä löytyy jopa 14 tasokasta golfkenttää.

Treeniä ja aurinkoa

Belekistä löytyy ihanat hiekkarannat, korkeatasoiset all-inclusive hotellit, sekä hyvät mahdollisuudet monipuoliseen treenaukseen. 

Hyvät yhteydet

Matkoja Belekin viheriöille järjestävät: Ongolf, Golfpassi, Golfresepti, AK-Matkat, TUI, Detur, Aurinkomatkat, Golf Tours Turkey

Hintataso

Suomeen verrattuna kohtuuhintainen

Belekin reissu haussa?

Varaa Stay & Play -golfpaketti Sirene Belekiin

Supertarjous Sirene Golfiin Belekin Golfrannikolle! Lähde golfmatkalle sinulle sopivaan ajankohtaan, varaa lennot itse ja golf- & majoituspalvelut meiltä, erikoishintaan!

Tämä viikon omatoimimatka sisältää viiden tähden majoituksen Ultra All Inclusive -paketillla ja kuusi kierrosta golfia. Atalyan Golfin omien kenttien (Sultan ja Pasha) pääset pelaamaan myös Carya Golfin ja National Golfin.

Play & Stay -pakettien hinnat kaudella 2017-2018 seuraavasti:
- ajalla 1.11.-18.11.2017 pakettihinta 770 euroa
- ajalla 19.11.2017-18.2.2018 pakettihinta 595 euroa
- ajalla 19.2.-30.4.2018 pakettihinta 745 euroa 
 

LUE LISÄÄ JA VARAA MATKA

Spesiaalihinnat golfareille

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.