Bakker itsevarmana Australiassa: ”Ei ollut vielä parasta peliä tällä viikolla”

Krista Bakker ei ollut vielä parhaimmillaan Australian ensimmäisessä kilpailussa

Krista Bakkerin kaksi edellistä kilpailua ovat tuoneet sijat kahdeksan ja neljätoista. Peli tuntuu löytyneen ja Bakker tavoittelee entistä kovempia sijoituksia tulevilla viikoilla.

Krista Bakker on löytänyt tuloskuntonsa. Bakker oli pelannut todella heikon kauden vuonna 2018 kunnes loppukausi pelasti kaiken. Ensin hän oli yhdeksäs Estrella Damm Ladies Openissa syyskuun lopussa. Sitten tuli yksi heikko kilpailu ja kauden viimeinen kisa toi jälleen top-10 sijoituksen kun Bakker oli kahdeksas Espanjassa kauden päätöskilpailussa.

Vuosi 2019 alkoi Australiassa 350 000 dollarin kilpailun 14:nnellä sijalla. Bakker ei varsinaisesti hyppinyt kuitenkaan innosta, vaikka saikin mukavan shekin myötä kalliit matkakulut jo kuitattua.

”Matkakulut tuli aikalailla kuitattua”, Bakker iloitsi suorituksestaan.

Kysyttäessä onko luvassa läpimurtokausi Bakker ei vielä suostunut lupaamaan kuuta taivaalta.

”Se jää nähtäväksi. Hyvä tunne pelistä, vaikka tällä viikolla ei ollut ihan parasta peliä. Innolla odotan seuraavia kisoja”, Krista kommentoi.

Bakker on sijoittunut urallaan kolme kertaa kymmenen parhaan joukkoon. Kenties 25-vuotias Bakker on se pelaaja, joka nousee seuraavaksi LET-voittajaksi suomalaisista. Minea Blomqvist-Kakko on toistaiseksi ainoa suomalainen pokaalia nostamaan päässyt pelaaja LET-tasolla.