Hyppää pääsisältöön
Teemu Putkonen on tehnyt miehekästä nousua karsintafinaalin toisella kierroksella
Getty Images

Asian Tourin karsinnoissa viivästyksiä: Teemu Putkosella hyvä nousu käynnissä

Asian Tourin karsintafinaali on käynnissä Bangkokissa. Toinen kierros on iltapäivän pelaajien osalta vielä kesken, eikä tuloksia julkaista vasta kuin kierrosten pääteeksi.

Asian Tourin karsintafinaali on toisen kierroksen osalta vielä kesken. Suomalaisittain Juhana Kukkonen kerkesi pelaamaan kierroksensa maaliin. Tulokset 78-75 pelannut Kukkonen joutuu ikävä kyllä päättämään karsintansa kahteen kierrokseen. 

Teemu Putkonen sen sijaan on tehnyt hyvää nousua toisella kierroksellaan. Putkonen on 13 pelatun reiän jälkeen tuloksessa -2 kierrostaan ja yhteistuloksessa +2. Kisan ensimmäinen cut muodostetaan kahden kierroksen päätteeksi, josta 130 parasta etenee läpi. 

Putkonen on noussut tuloksellaan jakamaan sijaa 105 ja pääsee hyvistä asemista perjantaina jatkamaan toista kierrostaan. Todennäköisesti hänellä olisi jopa varaa pelata viimeiset viisi reikää yhden yli parin ja se riitäisi läpi ensimmäisestä cutista. Tärkeämpi raja etenee kuitenkin 35 parhaan kohdalla, jotka tekevät pelioikeuden ensi kaudelle. 

35 parhaan joukkoon mahtuu tällä hetkellä tuloksella -2, jolla jakaa sijaa 25. 

Janne Kaskella on myös toinen kierros kesken. Häntä ei tavoitettu kertomaan toisen kierroksen tulostaan. Janne oli avauspäivän jälkeen upeasti parhaana suomalaisena tuloksessa -4. Kyseisellä tuloksella jakaa tällä hetkellä sijaa yhdeksän.

Tulosluettelo

GoGolf suosittelee