Hyppää sisältöön

ZZ Topin rumpali kiersi Talin

Frank Beard (kesk.) kiersi torstaina Talin golfkentän.

Teksasilaisyhtyeen Frank Beard on kova golfari. Perjantaina ja lauantaina Suomessa esiintyvän bändin rumpali kiersi Talin golfkentän Helsingissä.

ZZ Top esiintyy huomenna perjantaina Haminassa ja lauantaina Seinäjoella. Hell Raiser -maailmankiertueella oleva bändi vietti tänään aikaa Helsingissä ennen maakuntakierrostaan, ja innokkaana golfaajana tunnettu Frank Beard käytti ajan hyödykseen kiertämällä Talin kentän.

Omia mailoja miehellä ei sentään ole mukana, sillä aamupäivällä niitä haalittiin miehen seurueelle kissojen ja koirien kera Golf Centerin toimesta.

Seurueelle mailojaan lainasi muun muassa Suomen PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso, jonka bägistä löytyy muun muassa ekstrastiffillä varrella varustetut draiveri, spuuni ja hybridi. ”Raudat ovat stiff-varrella”, Laakso naureskeli.

Vaikka Beard pelasi ainakin vielä pari vuotta sitten hyvällä kahdeksan händärillä, voivat mailat olla 67-vuotiaalle pannujen paukuttelijalle vähän turha tiukat vekottimet. Miehen koti sijaitsee aivan golfkentän vieressä.

Nimestään huolimatta Beard on trion ainoa jäsen, jolla ei ole partaa. Kuten kuvasta voi päätellä, Beardin vierellä olevat miehet eivät ole bändin muut jäsenet Dusty Hill ja Billy Gibbons.

Etsi luettavaa